miercuri, 29 mai 2013

Copiii ieseni cu probleme oftalmologice vor beneficia de consultare gratuita pe 1 iunie la Centrul Medical Arcadia Sararie de catre conf. dr. Camelia Bogdanici

De ziua lor, copiii ieseni vor putea face evaluări oftalmologice gratuite, indiferent de problema pe care părintii vor să o investigheze. Serviciile de evaluare vor fi oferite la Centrul Medical Arcadia Sărărie de către conf. dr. Camelia Bogdănici, reputat medic oftalmolog, iar actiunea face parte din programul de servicii medicale gratuite „Consultația deschisă”, lansat de rețeaua Arcadia în luna februarie a acestui an.

Campania de screening oftalmologic gratuit are ca scop identificarea timpurie a problemelor de vedere la copii între 0 și 16 ani, cu beneficii deosebite pentru ca tratamentul să fie instituit la timp și în mod eficient. Acțiunea se va desfășura sâmbătă, 1 iunie, între orele 10:00-15:00, la Centrul Medical Arcadia Sărărie. 

Programarile la evaluarea oftalmologică gratuită oferită sambata de conf. dr. Camelia Bogdănici se vor face începând de miercuri, 29 mai, prin intermediul Call Center: 0232 920.

Unii ar putea spune ca aceasta postare e publicitara. Eu va spun ca e o informatie utila celor care nu-i permit sa plateasca un control oftalmo la o clinica privata. La un moment dat am intrebat la clinica privata a dr. Bogdanici cat costa o consultatie si cand am aflat am ramas cu ochii in soare: 300 lei. 

Un comentariu:

Maria B. spunea...

a fost o informatie utila...