luni, 4 martie 2013

Fostul deputat PDL Nicusor Paduraru acuza presa. Ce ati facut in ultimii patru domnule ex-deputat, in afara de a cheltui banul public?

Fostul deputat PDL Nicusor Paduraru s-a suparat pe presa. Pe presa de "doi lei". Pentru ca n-a reflectat adevarul in legatura cu povestea anularii alegerilor din filiala ieseana, castigatede Movila, si impunerea de la centru a lui Dumitru Oprea. "Legenda" spune ca Oprea, Mihaela Popa, Marius Spinu, Nicusor Paduraru si Cristina Dobre l-ar fi santajat pe Boc ca nu vor sustine proiectele guvernului daca il lasa pe Movila sef la PDL Iasi. Cititi aici.

Acuma, Paduraru se da de ceasul mortii sa demonstreze ca el nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Ca de fapt, Cei cinic ar fi fost un fel de "salvatori" care s-au pus "contra" unui grup de interese care-l avea pe Movila in frunte. De parca ei erau "fecioarele de pe soseaua de centura a politicii". Asafar, Paduraru trage concluzia ca presa e de vina, ca articolul de e de doi lei si este scris de un jurnalist ieftin.
Nu spun ca presa e "usa de biserica".... dar poate ar fi fost frumos ca Nicusor Paduraru sa se uite mai bine in  ograda propriului partid. Pana la urma, cei cinci enumerati mai sus, au dus-o trai-nineaca pe banii muncitorului romn, timp de patru ani. Leafa grasa, decontari la orice, indemnizatii de sedinta, birou, masina, sofer.... etc. Si ce au produs cei cinci in 4 ani de zile? CACA-MACA. Asa ca domnii politicieni mai bine ar manca ce au produs si si ar fi atenti sa nu imprastie in jur. Ca de mirosit oricum miroase.






Niciun comentariu: