vineri, 15 februarie 2013

Lectura publica la Cafeneau din Corpul R al Univ. Al. I. Cuza din Iasi: Ultima fotografie de Bogdan Hrib

Miercuri, 20 februarie, la ora 19.00, in Cafeneaua din Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza" din Iasi (et.5, fosta cladire Romtelecom), Bogdan Hrib va citi, in cadrul „Serilor Timpul", din cel mai nou roman al sau, Ultima fotografie, aparut de curind la Cartea Romaneasca. 

Lectura va fi urmata de un dialog cu cititorii.
 
Moderator: Liviu Antonesei
Bogdan Hrib s-a nascut in 1966, la Bucuresti. Desi a absolvit Facultatea de Constructii Civile, nu a lucrat niciodata ca inginer. Fotograf si jurnalist, a publicat reportaje, interviuri si recenzii de carte in presa romaneasca. A fondat Editura Tritonic in 1993 si este consilier editorial la Crime Scene si la Publicatiile Flacara. A sustinut prelegeri despre editarea de carte, relatii publice si fotojurnalism la mai multe universitati. Este vicepresedinte al Romanian Crime Writers Club (2010) si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (2011), precum si coordonator de proiect pentru Mystery & Thriller Festival.
Este autorul unui volum de retete pentru salate, Salad Bar, semnat cu pseudonim. La Editura Tritonic a publicat romanele: Filiera greceasca (2006), Blestemul manuscrisului (coautor impreuna cu Razvan Dolea, 2008) si Somalia, Mon Amour(coautor impreuna cu Sofia Matei, 2009). Romanul Ucideti generalul a aparut la Crime Scene in 2011 si a fost tradus in limba engleza si publicat in acelasi an cu titlul Kill the General la Profusion Publishers.


Niciun comentariu: