sâmbătă, 16 februarie 2013

Fostul sef al CJAS Iasi, Iulian Serban, spune ca parlamentarii PDL au fost corupti si "nu i-a dus capul"

Acuzatii dure ale fostului sef al CJAS Iasi, Iulian Serban, la adresa fostilor parlamentari PDL. Acesta a postat pe Facebook sugestia ca ziaristii sa fie obligati sa-si declare averea. Intr-unul din comentarii, Iulain Serban, membru al PDL Iasi, spune: "Parlamentarii PDL nu au schimbat legile pentru a fi mai aspre cu cei necinstiti pentru ca nu i-a dus capul sau pentru ca au fost corupti".
Asadar, parlamentarii PDL printre care ii amintesc pe cei de la Iasi: Dumitru Oprea, Marius Spinu, Nicusor Paduraru, Mihaela Popa, Petru Movila, Daniel Oajdea (cat a fost pedelist), Cristina Dobre si altii de care nu-mi amintesc acuma, ori au fost corupti ori sunt idioti, in opinia lui Iulian Serban.
Ce sa mai zic?
1. Nu-i frumos sa dai cu rahat in oamenii care te-au pus sef pe o institutie bugetara de unde ai luat o leafa foarte buna... ca sa nu mai povestim si altele...
2. Daca tot ai facut avere fiind bugerar, de ce mama dracului te iei de cei care lucreaza in sistemul privat?
3. Despre spagile din spitale, si nu ma refer doar la cele pe care le dau in plic pacientii, cand o sa ne vorbeasca Dl. Iulian Serban?
4. Daca tot se pretinde medic, si inca un medic de succes, de ce a acceptat o functie administrativa, unde nu-i trebuia talent de medic? De ce a avut nevoie de o functie castigata pentru ca era membru al partidului aflat la guvernare?

Ideea idioata a medicului Iulian Serban, care mai nou si-a descoperit talente de lautar, a fost comentata si de altii:

Fostul şef al CJAS vrea să oblige ziariştii să-şi declare averea. Un angajat TVR răspunde: "e un bou. De ce nu verifică şpăgile medicilor?"


Concluzie? Iulian Serban, medic si membru PDL, nu este cu nimic mai presus de celalalt Serban din PDL Iasi, Constantin Serban, un lautar care s-a zbatut sa ajunga sef pe oriunde s-a putut, numai sef sa fie, sustinut de Dan Carlan. 
Din pacate PDL Iasi a ajuns o cloaca de liberali si pesedisti. Un fel de groapa de gunoi a USL-ului. 

2 comentarii:

Cristake spunea...

Da' cand pedelismul duduia, nu a mirosit nici o coruptie? S-a dezmeticit subit, cand e partiduletu-n ruine?
Ideea cu averile ziaristilor merita rumegata un pic. Nu aruncata pe teghea brut, asa cum a facut el, dar... ce, crezi ca Sorin Rosca Stanescu, zis "Ciripoi" (asta o pomenesc doar asa, ca sa nu se uite, cum se uita multe la noi) sau Gadea Frankenstein ar avea ceva impotriva?


Anonim spunea...

As comenta doar punctul 2 din minunatele analize reunite sub numele de "Ce sa mai zic". Nu vad nimic care sa arate ca Iulian Serban are ceva impotriva privatilor. Ba chiar, daca mi-aduc bine aminte, omul si-a deschis un spital privat la Tibanesti. Daca punctul 2 este o minciuna, atunci am mari indoieli ca toate celelalte cugetari din articol sunt adevarate...