marți, 11 decembrie 2012

Oamenii din USL nu sunt nici comunisti nici socialisti. Sunt doar niste rechini

Cine spune ca au ajuns la putere comunistii, socialistii sau in orice caz o putere politica de stanga, se inseala amarnic. Au ajuns la putere RECHINII. Astia n-au mama, n-au tata. Nu pot fi de stanga atata timp cat au vrut sa ajunga in Parlament pentru a se imbogati. Sunt ahtiati dupa averi. Au stat aproape 8 ani pe tusa si sunt uiscati. Sunt indivizi care au investit miliarde pentru a ajunge acolo. Nu credeti ca vor face tot posibilul pentru a-si scoate banii inzecit? Ba unii dintre ei sunt baroni locali. Poate imi explica cineva ce demers socialist a avut in ultimii patru ani Constantinescu sau Ratoi de la Pascani? Dar Mocanu, Anghel Stanciu (aceste mumii ale parlamentului Romaniei), Sorin Lazar, Relu Fenechiu, Vosganian... etc. Si vin tare din urma Burlea, Iacoban, Craciunescu (fostul primar din Pascani), Emacu... si asa mai departe.

Il vedeti pe Burlea avand convingeri socialiste????? Ha, Ha, Ha, Ha...
Craciunescu, stomatologul care si-a batut joc de Pascani timp de 4 ani? Ratoi, un dinozaur ce parea batut in cuie in scaunul de primar. De la astia n-o sa vedeti decat sustinerea intereselor care aduc bani.
As fi vrut eu ca astia sa fie macar pe jumatate comunisti. Cei care au votat cu USL isi vor plange de mila in scurt timp.


Niciun comentariu: