luni, 10 decembrie 2012

In curand liberalii vor face pelerinaje la Teleorman si vor pupa ghiulul lui Dragnea

Din cate observ am redevenit un judet ROSU. Nu stiu cum se simt liberalii cand se spune ca Romania a redevenit ROSIE ca pe vremea tatucului Ilici, dar cred ca isi merita soarta. Probabil ca in curand se vor face pelerinaje la Teleorman si vor pupa ghiulul lui Dragnea.
Ma bucur ca Oprea si Spinu au pierdut alegerile. Smecherii si tradatorii nu meritau un nou mandat. In schimb traseista Mihaela Popa a fost luata de valul USL si impinsa din nou in Senat. Asta ma bucura, intr-un fel. Dupa cum s-a comportat in PDL sper sa o faca la fel si in PNL sau PSD. Adica sa le strice si astora organizatiile de la Iasi.
Cristina Dobre ar fi bine sa se intoarca la ce stie ea sa faca mai bine. Apropo, ce stie sa faca?
In rest, ce sa mai zic, daca romanii au devenit fani ai partidului OTV, partid care va avea cam tot atatia parlamentari ca si ARD.

Singura care a avut curajul sa spuna adevarul a fost Rovana Plumb: "Votul de duminică, dat ca urmare a unui val de ură impotriva celor care au guvernat ţara până acum".
Asadar, n-a fost din iubire, ci din ura. Iar ura se poate intoarce....

Cert este ca scandalul e abia la inceput. Ponta l-a luat prin surprindere pe Antonescu, vorbind despre o alianta cu UDMR. Antonescu, desi putea sa taca, s-a scapat si a recunoscut ca Ponta are initiative proprii: "Nu am vorbit încă despre o alianţă cu UDMR, nicidecum despre o alianţă de guvernare". Hasotti a sarit si el cu gura. Gigi Becalli ameninta ca isi face grupul personal in parlament. El are impresia ca Parlamentul e un fel de galerie a Stelei. Becalli:  "Nu mai e nevoie de UDMR,  la ora asta am deja 10 deputaţi din PP-DD şi chiar din PDL care vin alături de Becali. Eu voi face în Parlament un grup Becali din PP-DD şi PDL, vom trece peste 70%, nu mai e nevoie de UDMR pentru majoritate constituţională".


Niciun comentariu: