luni, 17 decembrie 2012

Mos Craciun danseaza rock si merge la fitness

Petrecere mare, duminica, la Palas Mall. Cica Mos Craciun ar fi venit la copiii angajatilor de acolo. E aiurea cand sarbatorile stramosesti sunt date peste cap de interesele meschine ale comerciantilor. Ca sa ma intorc la evenimentul de ieri, deja ma intreb daca Mos Craciun actual mai are vreo legatura cu acel Mos Craciun pe care-l stiam eu. Cand eram copil, asteptam un batran, cu un sac in spate, care imi aducea daruri. Nu stiam pe atunc ca trebuie sa se imbrace in culorile Coca Cola. Acuma, avem un Mos Craciu inventat de Coca Cola, despre care putem spune orice, mai putin faptul ca ar fi batran. Actualul Mos Craciun nu mai are burta, iar barba este evident ca e falsa. In plus, Mos Craciun pare ca merge la sala si stie sa danseze rock and roll. Despre batranul cu privire blanda si vorba domoala din vremea mea, nu se mai stie nimic. Vorba cantecului, Mosule, ce tanar esti... iar in jurul lui graviteaza tot felul de pitzipoance cu minijupe, care nu ezita sa-si arate .... tainele...




Un comentariu:

Cristake1974 spunea...

Nu ma inerva. Am lucrat o vreme in mol, iar tainele de care zici nu le-am vazut niciodata. Da' as vrea sa aibi dreptate, nu zic.
Cat despre venirea mosului la angajati/copiii lor, tata' meu imi spunea ca "pe timpul lui", la intreprindere se percepea, pt. cadouri de mojgerila, "taxa pe .... bleaga", la cei care nu aveau copii, iar la cei care aveau copii, era o taxa numita "pularitul". Concluzii... care cum vrea.

PS - Ce tot te plangi de tainele fetilor? De hamletii elfilor de ce nu zici ni'ca? Nu cumva esti fimeie ?