marți, 18 decembrie 2012

Liberalul din fruntea judetului Iasi, Cristian Adomnitei, vorbeste limba rusa. O fi fost o conditie pusa de Antonescu pentru candidatii liberali la demnitatile locale?



Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, fost ministru al Invatamantului, a iesit duminica la deszapezit judetul. O buna ocazie pentru a face o gramada de poze pe care le-a postat pe contul sau de facebook. In dreptul fotografiei de mai sus, acesta explica urmatoarele: "Aici încercam să comunic cu nişte tineri din Rusia aflaţi pe DJ 246... Noroc că îngăim puţină rusă şi astfel am reuşit să îi fac să înţeleagă că este nevoie să îşi mute camioneta din drum pentru a putea face loc utilajelor de deszăpezire."



Inteleg ca liberalul Adomnitei este pregatit cu limba rusa, in cazul in care Romania va fi aruncata la marginea UE de catre cuplul biela-manivela Ponta-Antonescu. Ma intreb daca eventualele cunostinte de limba rusa au fost o conditie esentiala pentru ca liberalii sa poata candida la posturi din administratia publica.

Niciun comentariu: