duminică, 8 iulie 2012

Cand Crin stranuta la Bucuresti, la Iasi unii liberali sunt raciti si le curg mucii... pe Facebook.

Vreau doar sa completez o informatie aparuta pe blogul lui Florin Ghetau sub titlul: Iaca limbajul unui liberal, aflat în cărţi pentru şefia unui spital ieşean

Este vorba despre Lucian Burlea, fiul doctorului Marin Burlea, de la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi, care ii raspunde pe facebook unei "admiratoare":

"Este a nu stiu cata oara cand iti citesc nesimtirea scrisa pe wall-ul meu. Ai furat tu cu mine? Ma cunosti de undeva? De unde iti permiti tu sa imi spui mie ca fur? Se vede de la distanta ingustimea unei minti limitate, care ea insasi este inebunita dupa bani, daca tu aici vezi lacomie si interesul dupa bani. Fac bani in mediul privat, avem clinica privata, proiecte in derulare care imi permit sa am un trai decent din punctul asta de vedere. Dar nu am sa dau explicatii la toate "doamnele" care vorbesc ca mulgatoarele ... si nu de vaci"

De fapt femeia, spuse ceva la modul general referindu-se la politicieni: "Sunteti toti o apa si un pamant !!! circul pe care il faceti acum denota setea de bani si de putere (....)  interesul vostru este doar sa furati cat mai mult"

Asadar, din cate imi dau seama, jignirea femeilor este una dintre calitatile unui posesor al diplomei eliberate de UMF Iasi, care a fost director al Spitalului CFR Iasi (doar e baiatul lui tata), si, vorba lui Florin Ghetau, se afla in carti pentru a fi PUS director la un alt spital iesean (doar e baiatul lui tata): Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda.

Derapajul verbal ar putea fi inteles daca tinem cont ca cetateanul, care acuma lucreaza in sistem privat (la firma lui mama si tata), a petrecut toate aceste zile postand de dimineata pana seara tot felul de mesaje pentrui sustinerea suspendarii lui Basescu.
E adevarat ca nervozitatea lui Crin se transmite. Cand Crin stranuta la Bucuresti, la Iasi unii liberali sunt raciti si le curg mucii... pe Facebook.

Un comentariu:

Ion Creanga spunea...

Deocamdata este numit manager interimar, dar cand o sa se organizeze concursul pentru un manager definitiv, ghici ciuperca cine o sa castige. :D este prea evident ca taticu trage sfori mari ca sa isi bage, din nou, odrasla in functie de conducere, dupa ce a dat gres la cfr.