marți, 24 iulie 2012

Borfasul care a protestat la sediul de campanie a lui Basescu a facut circ la Iasi. Pe cap si-a pus o sapca galbena. Oare cine-l plateste?

Borfasul care a fost ridicat de jandarmi deoarece protesta "de aiurea" la sediul de campanie a lui Basescu a fost prezent la Iasi. S-a urcat pe statuia lui Cuza si a fluturat steagul tricolor. Borfasul, cunoscut sub numele de UN VOT inca de la protestele din iarna, si-a pus pe scafarlie o sapca galbena avand insemnele USL. Ma intreb cine il plateste pentru tot acest circ? Pentru ca omul pare foarte bine antrenat. Observati cu ce dexteritate s-a dat jos de pe statuia lui Cuza. O fi vreun cascador cazut in izerie? La Iasi a fost montat de asa-zisii revolutionari, vanatori de tot felul de drepturi. Vedeti fotografiile realizate duminica in Piata Unirii.


Fotografiile de mai sus sunt din Bucuresti.


Aici puneau la cale planul de actiuneCine este individul din dreapta? Politia si-a facut datoria? I-a identificat? Cu siguranta ca nu.Iata-l cum coboara. Cata precizie in miscari. Cred ca e vreun cascador platit de politruci.


Niciun comentariu: