vineri, 6 iulie 2012

Avertismentele ambasadorului american n-ar trebui sa fie ignorate

E jale. Nu pot sa lipsesc doua zile din oras, ca ma trezesc cu surprize. Cei doi pitpalaci de Dambovita, baiatul de suflet al lui Nastase, zis si CTRL V. PONTA, plus chiulangiul sef din parlament, Crin, despre care am mai scris pe aici, au reusit sa aduca Romania pe marginea prapastiei, doar ca sa-i scape blana si coada lui Felix Antenescu. Bine, pe langa el, spera sa fenteze justitia, precum Iliescu timp de 20 de ani, si ungurii cautati la galci din organizatia aia care s-a culcat cu toti cei ce au fost la putere pana acuma.
Am urmarit pe facebook reactiile unor descreierati. Unul zicea ca sta cu bardita in mana pana cade Basescu. Altul, cu pretentii de intelectual, din familie buna (pacat de taica-su ca e medic cu renume) jignea o doamna spunandu-i ca e "mulgatoare"... si nu de vaci.
E agitatie mare. Vom vedea ce se va intampla in urmatoarele zile.
Oricum, avertismentele ambasadorului american n-ar trebui sa fie ignorate:
Mi-a placut ce-am citit ca ar fi spus, chiar de fata cu plagiatorul sef al Romaniei:

<<“Oamenii au dreptul de a NU fi conduși de o elita puternica, comunista sau nu, reprezentata de moguli sau “băieți deștepți”, aflata in slujba propriilor interese.”



“Depășirea moștenirii comunismului este dificila, însa exista tari din Europa de Est si regiuni din România, care merg mai departe. Polonia, de exemplu, nu a intrat deloc in recesiune, iar PIB-ul sau pe cap de locuitor este cu 50% mai mare decât cel al României. Polonezii obișnuiți, nu doar cei extrem de bogați, contribuie la progresul tarii creând o guvernare favorabila mediului de afaceri si privatizând companiile de stat.”


“românii încep sa conștientizeze ca aceste instituții nu aparțin unui anumit partid politic, ci poporului român, si vor lupta sa le apere.”


“Exista un grup de români care nu vor mai tolera starea de fapt.”


“Pe acești tineri i-au implicat ambasadele SUA, Marii Britanii, Germaniei, Spaniei si Canadei intr-un program pe care l-am numit Restart România.”


“Acești 140.000 de “restarteri”, cum ii numim noi, sunt agenți ai schimbării care vor susține aceste reforme si vor sprijini aceste instituții.”


Ambasadorul a zis asta ieri, de ziua Americii, chiar in nasul lui Victor Ponta. Iar pe măsură ce ambasadorul vorbea, zâmbetul lui Ponta dispărea. La sfârșit, își pierduse controlul si-si musca buzele!>>
 
Text preluat de pe capitalismpepaine
 
Dupa cum ati sesizat am pus tot felul de ghilimele, ca sa nu ma acuze careva ca am plagiat.

Niciun comentariu: