joi, 17 mai 2012

In Pacurari o sa avem o pista pentru prosti

Este incredibil. Putem intra in Cartea Recordurilor pentru prostiile care se petrec in Iasi. O sa avem pista pentru biciclisti pe Pacurari, desi pare mai degraba o pista pentru prosti. Problema e ca la un moment dat, pe traseu, apare un panou publicitar. Nu stiu al cui o fi, dar stiu ca nu oricine primeste aprobari sa instaleze panouri publicitare. Pritenii stiu de ce. Citeste tot textul in BZI.


Culmea este ca nu-i observ pe pasionatii de ciclism (sau biciclism) sa protesteze in vreun fel fata de tampeniile de genul acesta, pentru ca nu e singura anomalie care apare pe traseul pistelor pentru biciclisti. Bine ca au avut grija sa ma injure pe mine pentru o gluma care nici macar nu le lua "boii de la bicicleta".
In schimb avem tot felul de organizatii, asociatii sau cum le-o mai zice, care anunta periodic actiuni eco, de genul "Pedalati, pedalati, pedalati", care sunt tot atat de eficiente ca si incercarea de a salva Titanicul scotand apa cu ibricul.

Si inca o intrebare pentru biciclistii cu legitimatie din Iasi: pista are un singur sens, sau doua sensuri? Daca are doua sensuri sa inteleg ca sunt delimitate de banda de culoare crem (sau galbena - daca nu sunteti pretentiosi)?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sens unic! Incredibil frate, direct in stalp :). Hai cu padurea primar!