luni, 14 mai 2012

Daca IASUL ARE PRIORITATE, atunci il rog pe Gheorghe Nichita sa-si ia VANT

IASUL ARE PRIORITATE este cea mai sinistra gluma a primarului Gheorghe Nichita, care mai bine isi indeplinea visul din copilarie si ajungea fotbalist. Pe un banner plasat deasupra gropii de la Hala Centrala scrie ca unul dintre proiectele primarului a fost "Amenajarea pasajului subteran si a esplanadei centrale".

Cred ca cei care au conceput acest mesaj ori sunt pupincuristii lui Nichita, ori nu sunt din Iasi. Orice iesean cu bun simt stie ca groapa de la Hala a fost facuta dinainte de 2008. Ani buni nu s-a miscat nici o piatra de acolo. Circulatia a fost strangulata iar spre Podu Ros a fost blocata pana mai anul trecut.
Cat despre esplanada de la Hala Centrala sunt curios si eu sa aflu ce amenajare s-a facut acolo? In afara de faptul ca de doua-trei ori pe an locul musteste de betivani, de berari, de fum de gratare si mititei, de hoti si curve ieftine?
Daca IASUL ARE PRIORITATE, atunci Nichita ar trebui sa-si ia echipa de fotbaliatori sa se duca.... unde a intarcat dracu' iapa.Apropo de bannere: am vazut ca pe unele au comis erori. Dupa cum mentioneaza Buna Ziua Iasi, in loc de "fonduri nerambursabile" au scris "fonduri nerabursabile".
Oricum n-ar fi prima data cand oamenii platiti de Nichita ca sa-i pudreze imaginea se fac de tot rasul, comitand erori.
Pe 17 aprilie aratam cum un discurs al primarului Nichita, publicat cu ocazia Pastilor, a fost transcris aiurea pe niste afise.

Pe 11 februarie aratam cum in ziarul primariei, Curierul de Iasi, scos pe banii iesenilor pentru a lauda prestatia edilului, Nichita este numit viceprimar si in plus nu este clar care e numarul de telefon la care puteau suna iesenii pentru a-i adresa intrebari. Deontologii si profesionistii din presa care se lauda ca tiparitura Curierul de Iasi e ziar, au publicat un numar de telefon iar pe fotografi aparea alt numar. N-am aflat nici pana acuma care era numarul corect. In schimb, imediat, Gheorghe Nichita si-a schimbat televiziunea la care aparea in rol de tatuc al Iasului. A migrat mai spre EST. Spre 7 EST, lasandu-l pe Frasila cu ochii in sfecla.

Un comentariu:

Anonim spunea...

no comment