sâmbătă, 24 martie 2012

Marsul biciclistelor marcheaza ziua Politiei

Clubul de ciclism si ecologie, din lipsa de imaginatie, s-a gandit sa organizeze Marsul biciclistilor pentru a marca ZIUA POLITIEI. Puteau foarte bine sa organizeze Marsul Biciclistilor pentru a marca ZIUA PROLETARILOR. Dar nu-i tarziu.
In fine, traseul incepe de la Palatul Culturii, unde se suna adunarea intre 12 si 12,30. Apoi traseul este urmatorul: : Independentei, Pacurari, Moara de Foc, Gara, Gara internationala, Primaverii, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna, Anastasie Panu si din nou Palat.
Cum s-ar zice, nu-i suficient ca primarul a facut ca traficul prin Iasi sa fie infernal, mai vin si baieteii astia  ca sa ne incurce cu velocipedele lor. Daca tot sunt asa de ecologisti, mai bine ar pune mana pe matura, ca ne sufoca praful si nisipul de pe strazi.
Dar motivatia organizatorilor este de o stupizenie monumentala: "Sunt invitati toti posesorii de biciclete la o plimbare prin oras  pentru a imparti zambete si voie buna pietonilor si soferilor stresati de traficul urban."

UPDATE (27 martie): Cititi si un raspuns pentru biciclistii stresati de textul de mai sus:
Biciclistii de PARADA s-au intrecut intre ei sa ma injure si sa ma ameninte



Sunt convins ca mai ales soferii vor fi foarte incantati de zambetele biciclistelor.

10 comentarii:

Timelapse spunea...

Si participa toate aceste bunaciuni???

Anonim spunea...

E adevarat ca orasul arata ca naiba, dar asta nu insemna ca iesenii trebuie sa renunte la singurul mod de transport ecologic, si una din caile de descongestionare a traficului.
In cluj marsul se organizeaza in fiecare luna , tocmai pentru a sensibiliya autoritatile si bizonii cu motor ca ciclistii au si ei drepturi ca toti ceilalti cetateni.
In iasi in afara de ipocriyia de pe 14 septembri, Ziua fara masini, in care sute de orase europene opresc circulatia vehiculelor motorizat nu s emai poate face nimi, pentru ca protesteaza bizonii din trafic.
Eu nu spun s aii intrecem pe olandezi, dar macar sa acceptam ca si cei fara motor au drepturi.

Anonim spunea...

Praful si nisipul de pe strazi se ridica chiar datorita masinilor :D Daca ar predomina "velocipedele", pe cat pariu ca aerul ar fi mai curat? :) think about it!

Anonim spunea...

Se cunoaste ca autorul acestui articol nu-i decat un sofer ignorant si stresat de viata, care-si revarsa furia pe care o are pe municipalitate pe alte grupuri :)

Anonim spunea...

Aberezi,aberezi,aberezi ! Ai putea sa le dai tu un exemplu si sa incepi sa "aduni" praful din Iasi (iti recomand un aspirator) . Din postarea dumitale demonstrezi ca esti genul de "shaormist" care sta in fata pc.ului in loc sa aiba o viata si isi misca dosul de ici colo in masinuta ! Toti suntem buni la dat cu parerea,la criticat ,la mancat rahat , dar frate unul nu facem ceva sa imbunatatim ce ne supara (asa ca e irleventa pararea matale ) E interzis sa mergi pe bicicleta ,doar pentru ca toti astia de al' de tine sunt deranjati de biciclete? ( termenul de "velociped" e folosit de dumneavoastra pentru a parea sofisticat si inteligent ,bag seama ) De o "stupizenie monumentala " e postul matale si uitandu.ne si la pozica asta pe care sigur o folosesti si in alte scopuri decat cele de ironizare ne dam seama iar cine e in spatele a celor scrise . Frustrarile ,alea ne fac carcotasi ,obositi,pesimisti ,tristi...
Blogger poate fi si bunica'mea,sa stii ca si ea are o gramada de pareri ,chiar bune dar nu i se pare trendy sa si le puna pe net . Ia o bicicleta,baga 3 ture de oras (sa stii ca si pe bicicleta ai de a face cu praful,cu noxele si cu soferii cu un nivel redus de inteligenta si bun simt ) si cauta in ce dex vrei tu (dar asa mai intens) o definitie a ce inseamna ecologie,ecologizare,ecologic . Spor la blogarit ,poate intr.o zi ai sa schimbi ceva in tara asta !

Anonim spunea...

Iesi tu la dat praful de pe strazi in crucea matii.

Anonim spunea...

Eu zic ca de Paste sa nu mai astepti cadouri si alte cele, ca ti-au umplut colegii mei frigiderul. ;))

Anonim spunea...

Nu esti decat un frustrat care nu vrei decat sa epatezi cu masina ta smechera. Din pacate este praf pe strazi din cauza unor inculti ca tine. Ar trebui sa fii impuscat pentru ca suferi si mai faci si umbra pamantului degeaba. Pacat ca nu te cunosc ca sa stiu pe cine sa scuip in fata cand o sa se faca benzina 10 lei kilu si tot la bicicleta o sa ajungi jeg uman ce esti.

Alin spunea...

"Am realizat acest blog pentru a promova Iasul asa cum arata el in realitate." Scuzati, dar nu cumva traiti in Iasi? Cumva pentru "realitatea" de va inconjoara sunteti si dumneavoastra responsabil?

Anonim spunea...

Esti idiot peste masura , traieste linistit in continuare in ignoranta ta de manelist.