vineri, 3 februarie 2012

Parlamentarii USL: niste trantori pe care ii platim din banii nostri

Parlamenatrii USL, adica mocofanii aia de la PSD si PNL care au fost votati sa ne reprezente in Parlamentul Romaniei, stau in greva si pe deasupra mai sunt si platiti. Platiti din banii nostri cui care cotizam din greu la bugetul de stat. Cine sunt mocofanii chiulangii?
Pai sa vedem: Relu Fenechiu (mare om de afaceri, de fapt un bisnitar ordinar, anchetat de DNA pentru tot felul de magarii facute pe banii statului); Varujan Vosganian: un turist politic, care in ultimii 15 - 20 de ani a trecut pe la mai multe partide, cautand mereu sa obtina un loc in parlament. Ca doar meseria de mancator de rahat in parlament se plateste destul de bine. A ramas celebru prin urmatoarea fraza: Eu cred ca un demnitar, daca isi face datoria, oricat de multi bani ii dai e prea putin. 
Apoi mai avem asa: Cristian Adomnitei, fostul sef de santier de la Iulius Mall, fost ministru al Educatiei care s-a facut de ras, de mai multe ori, in fata copiilor si a patronat o gramada de smenuri pe banii ministerului.
Anghel Stanciu (PSD)... un brontozaur al politichiei de Bahlui care daca ar avea un cat de putin bun simt s-ar duce naibii la pensie... ca are din ce trai.
Florin Constantinescu (PSD)... de Pascani... un tip inteligent, cu inventii si inovatii ingineresti dar care a intrat in politica deoarece in ziua de astazi degeaba esti inteligent. Mai bine prost dar inregimentat in politica.
Sorin Lazar (tot PSD) ... un anonim de pe la tara, anchetat de nu-stiu-ce organism ca si-ar fi angajat neamurile la birou parlamentar. De fapt un  neica nimeni pentru politica ieseana.
Ratoi.... fostul primar de la Pascani... un mitocan de doi bani care nu stie sa deschida gura fara sa spuna o prostie. E mai activ in sedintele de Consiliu local la Pascani decat in Parlament.
Vasile Mocanu - PSD, (fost sef pe la Avicola Tg Frumos - mare grangure pe vremea lui Ceausescu) - un alt impotent din punct de vedere politic care ar trebui sa se ocupe mai degraba de nepoti.

Cam astia ar fi de prin USL. Asta nu inseamna ca ailalti se rup in doua muncind. Pe naiba. Dar despre ei in alta postare.

Niciun comentariu: