vineri, 10 februarie 2012

Deputatul PDL Nicusor Paduraru a uitat ce inseamna sa fii penibil. Dar ne arata ce inseamna sa fii STUPID

Ceea ce o sa cititi mai jos este un mesaj adresat de un deputat de Iasi, din PDL, pe nume Nicusor Paduraru, fost liberal si prefect al Iasului. Ceea ce o sa cititi mai jos este un mesaj de o stupiditate rar intalnita. Unii ar spune ca incearca sa-i dea limbi lui Mihai Razvan Ungureanu. Noroc ca nu poate.... Nu are o limba asa de lunga iar prim-ministrul Razvan Mihai Ungureanu nu suporta atingeri de genul acesta in partea din dos a pantalonilor.
Este jenant, mai ales ca mailul a inceput sa circule, sa se mire toata lumea de stupiditatea acestui mesaj.

Mesaj adresat domnului Mihai Răzvan Ungureanu, Prim-Ministru al Guvernului României


La o sută de ani după ce România l-a avut Prim-Ministru pe ieșeanul Petre. P. Carp, astăzi, 9 februarie 2012, un alt ieșean preia această demnitate a statului român și devine Prim-Ministru al tuturor românilor.


Domnule Prim-Ministru, primiți un mesaj de suflet din dulcele târg al Ieșilor, un mesaj care parafrazează foarte puțin discursul lui Mihai Kogălniceanu la alegerea lui A.I.Cuza ca domnitor al Moldovei, susținut în data de 5 ianuarie 1859: Fii dar omul epocei ; fă ca legea să înlocuiască arbitrariul; fă ca legea să fie tare; iar tu, ca Prim-Ministru, fii bun și blând; fi bun, mai ales pentru aceia, pentru cari mai toți Domnii trecuți au fost nevoiți să fie aspri.

Deputat Nicușor Păduraru

APLAUZE!!!!!!!!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca nu as fi vazut fotografia lui Varujan Vosganian in dreapta as fi fost tentata sa iau de buna opinia critica, desi de fapt nu e critica ci mai degraba malitioasa. Mesajul o fi cam pretentios insa si asteptarile de la iesean la iesean sunt pe masura. Si care ar fi problema sa fii mandra ca ai un iesean prim ministru? Ungureanu ar trebui sa primeasca de la ieseni din start o cota de incredere si un fel de cec in alb, mai ales ca aici e cica un blog despre Iasi. Sa comentam dupa ceva timp si vom vedea daca mesajul lui Paduraru e de bun augur sau nu. Eu i-as recomanda lui Paduraru sa fie mai prudent inainte de a avea asemenea asteptari marete, s-ar putea sa nu se ridice premierul la nivelul asteptarilor sale.

Ieseanul suparat spunea...

Se pare ca nu ai vazut padurea din cauza copacilor. Fotografia lui Vosganian din dreapta are legatura cu textul care se poate citi deasupra ei. IRONIA nu are nevoie de explicatii.
Cine a mai intrat pe blogul acesta stie foarte bine opinia mea despre Vosganian si in general despre toata sleahta de politicieni imbuibati si ahtiati dupa bani, averi si tot felul de foloase.
Se pare ca esti destul de tanara din moment ce nu te-a socat mesajul lui Paduraru. Daca ai timp, mergi la biblioteca si cauta presa anilor '80. Citeste ce mesaje primea cel mai iubit fiu al poporului, cel care a construit Epoca de Aur, mai mare decat Burebista, Decebal si Stefan cel Mare la un loc, omul providentei, fara de care in Romania nici macar nu se putea respira.
Paduraru dovedeste ca ar fi fost un bun activist al Partidului Comunist Roman. De altfel, daca ii urmarim cariera, ne dam seama ca omul chiar are talent in acest sens. In rest, ca realizari...