duminică, 22 ianuarie 2012

Senatorul PDL de Iasi Mihaela Popa s-ar putea inscrie in partidul lui Dan Diaconescu

Senatorul PDL de Iasi Mihaela Popa s-ar putea inscrie in partidul lui Dan Diaconescu. Discursul sau politic capata tot mai mult nuante care o plaseaza langa intemeitorul OTV.

Mai intai a afirmat ca Raed Arafat ar putea fi cel mai bun contracandidat al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Afirmatia n-ar fi penibila daca Mihaela Popa ar fi fost un parlamentar de Bucuresti. In schimb nu poate spune nici in acest moment pe cine ar sa propuna PDL in lupta eletorala cu Gh Nichita. De ce? Pentru ca PDL nu are asa ceva. Pentru ca Mihaela Popa impreuna cu Oprea, un carierist de profesie, au reusit sa distruga PDL-ul la Iasi. Apropo de Oprea, simtind ca nu va mai prinde un mandat de parlamentar, se zbate s prinda din nou un post in conducerea Universitatii Cuza. Si pentru ca nu mai poate fi rector, incearca sa prinda alte functie. Dar despre asta voi scrie altadata.
Ca sa revin la Mihaela Popa, femeia care a demolat PDL la Iasi scrie pe blogul sau ca este nevoie de o reformare a clasei politice drept pentru care o ideea buna ar fi ca parlamentarii care au avut deja doua mandate ar putea sa se retraga. Referindu-se la discursurile liderilor opozitiei, senatorul iesean afirma: "Nu i-am auzit sa propuna o sesiune extraordinara pentru a vota ca cei care au mai mult de doua mandate consecutive sa nu mai candideze, sa lase locul tinerilor. Eu sunt convinsa ca societatea civila isi doreste acele initiative care sa reformeze clasa politica si apoi alegeri, altfel i-am regasi in Parlament pe aceiasi Nastase, Fenechiu,Vosganian, Stanciu, Hrebenciuc, Antonescu, socrul domnului Ponta si lista poate continua. "
Bineinteles, textul de mai sus ar trebui sa fie un apropo la adresa deputatului Petru Movila, pe care, dupa cum se stie, nu-l inghite.
Ba mai mult, Mihaela Popa afirma ca isi doreste o reiinoire si reformare a clasei politice, desi cat timp s-a aflat la conducerea filialei iesene a PDL n-a reusit decat sa starneasca scandaluri si sa duca filiala la scoruri rusinoase in sondajele de opinie.
Asadar, ii doresc doamnei Mihaela Popa sa navigheze direct spre Partidul OTV, ca abia a avut congresul si inca mai este loc.

Niciun comentariu: