luni, 23 ianuarie 2012

PDL-istii isi cumpara caruta de voturi si agenti electorali de la Sfanta Biserica Nationala

PDL-istii au invatat o lectie de la tatucul Iliescu. Chiar daca intri in biserica si faci cruce cu stanga, important e ce lasi in urma. Adica o caruta de bani. Pentru ca banii iti aduc nu doar biletul de intrare in RAI ci si voturile necesare ca sa mai stai o tura la putere. De aceea proiectele finantate cu fonduri europene pentru bisericile ortodoxe au inceput sa fie aprobate pe banda rulanta. Mai ales pentru marile edificii.
Acesta este motivul pentru care madam Lenuta Udrea si-a bagat talpile in noroaiele Iasiului, saptamana trecuta, si a semnat cu manuta ei fina un contract de 60 de milioane de lei pentru Mitropolia Moldovei. Lei noi. Noi nouti.
Ca sa nu mai spun ca in Suceava baronului Flutur, bisericile si manastirile au castigat o gramada de fonduri europene pentru dezvoltarea turismului. Da!!!!!!!!!!! Ati auzit bine. Bisericile investesc bani in dezvoltarea turismului. Ca in mantuirea sufletului investeste bani prostimea. Bani care nu stiu in ce masura ajuta la mantuirea sufleteasca, dar cu siguranta fac sa creasca averile manastiresti si burtile presfintilor. Unii au burtile asa de mari incat cred ca nici n-or sa incapa prin Poarta Raiului.
Asadar, dupa ce se baga atatia bani in buzunarele sutanelor negre, va inchipuiti care va fi mesajul popesc in anul electoral.

PS: Despre banii varsati de la buget in Catedrala Manarelii Neamului nu mai povestesc acuma. Deja s-a scris suficient de mult.

Niciun comentariu: