marți, 8 noiembrie 2011

La shopping cu microbuzul pentru transportul copiilor din Holboca


Dupa cum se poate observa din imaginea de mai sus, microbuzul pentru transportul copiilor la scoala, din comuna Holboca, se afla astazi, marti, 8 noiembrie, in parcarea de la Praktiker. Banuiesc ca nu s-a deschis o scoala in incinta Praktiker. Ca nici urma de copii n-am vazut. Ma intreb, atunci... cine se plimba cu microbuzul? Pe banii de benzina a Primariei Holboca? Am intrebat... n-am dat cu parul.

6 comentarii:

Anonim spunea...

poate a fost sa cumpere ceva pentru scoala din praktiker ..... sau dupa tine trebuia sa ia maxi-taxi?
P.S.: daca tot esti asa suparat scrie si tu despre santierul de pa str. Palat din fata la sala polivalenta, unde au sapat groapa si nu ia mai vazut nimeni de o saptamana sau santierul de pe anastasie panu, cel din copou, din tatarasi, camerele de pe traseul lui 41 care au fost montate si atat .... capota de la un MAZ care e prinsa cu balamale de care folosea bunicu' la poarta de la gradina.
Astea pe banii cui ?????????

Ieseanul suparat spunea...

@ anonim: Esti plin de scenarii. Cat despre ce scriu eu aici? E problema mea. E casa mea. Daca las usa deschisa nu inseamna ca esti obligat sa intri. Daca ai fi avut rabdarea sa citesti ce am scris pana acuma, ai fi observat ca au fost o serie de probleme in acest oras care s-au rezolvat si datorita mie. Dar de ce ar trebui sa ma astept sa fi citit tu ce am mai scris eu? Bine ca iti dai repede cu parerea. Toti prostii se pricep la Fotbal, la politica si la dat cu parerea prin comentarii.
Cat despre microbuzul de mai sus, nu uita ca are o singura destinatie: transportul elevilor. Asa scrie pe el. Si e platit din bani publici. La fel si combustibilul pe care il consuma. Daca ai deva de comentat, vino cu argumente, nu cu presupuneri.

Anonim spunea...

m-am lamurit cu gandirea ta (cred ca ce ti-am scris eu sunt tot banii, nostri, nervii nostrii, timpul nostru, nu un microbuz care a consumat 5 litri de motorina din Holboca la Iasi si retur) .... si apropo de blog, daca tot nu iti place sa fii contrazis,cred ca mai bine ai scrie ceva pe o foaie, ai aruncao la cos, ar gasio cei de la salubris si asa o sa ai mai multi cititori.
P.S.: promit solemn sa nu iti mai deranjez "blogul".

Ieseanul suparat spunea...

@anonim: Spre deosebire de altii, eu nu scriu pentru ca vreau sa ajung celebru. De aceea nu ma intereseaza sa am multi cititori. Cine ma apreciaza, ma citeste. Cine vrea sa comenteze, este liber sa o faca (de aceea nu moderez comentariile cum fac multi altii) dar macar sa vina cu argumente. Nu am nevoie de aplaudaci. Iar daca incerci sa faci ordine in casa mea, atunci iti dau palme si iti arat usa. E clar ca nu stii sa citesti decat cea ce postezi tu la comentarii. Iar spre stiinta ta, afla ca nu am cerut nimanui vreodata sa puna vreun link spre blogul meu si nici nu am cerut schimburi de linkuri.

Anonim spunea...

alt anonim: este ceva general la nivel de comune ca cei ce conduc mijloacele de transport destinate copiilor de la scoala sa isi rezolve probleme personale cu ele. Este de daria primariilor care suporta cheltuielile sa ia masuri in aceste cazuri, iar daca acest lucru nu are los atunci este binevenita o atentionare a opiniei publice. La noi in Romania s-a propagat ideea ca poti uza de mijloacele fixe ale primariilor dupa bumul plac iar asta nu este decat o alta atitudina paguboasa din multe altele pe care le avem. Prima impresie este ca facem si noi ceea ce fac toti ceilalti "angajati la stat", insa de fapt ne furam singuri caciula. Este un efect de domina daca vreti. Fiecare dintre noi are impresia ca se scoate tragand teapa celorlalti si de fapt consecintele le suporta si el (este chiar el unul dintre cei tepuiti). Totul pleaca de la mentalitate si de la posibilitatea de a face ceva fara a suporta repercursiuni. Practic in afara de o mustrare, nu cred ca va primi altceva respectivul sofer de microbuz scolar (asta desigur daca va fi cineva interesat sa il dea drept exemplu pentru ceilalti functionari publici).
Mult succes in continuare cu acest blog!

Unknown spunea...

Transport marfa international
Cu o experienţă de peste 20 de ani în transportul internaţional de marfă, rutier, maritim sau aerian, INTER Transports operează zilnic curse pe toate coridoarele de transport europene, cât şi în anumite destinaţii speciale din Rusia sau Orientul Mijlociu.
Scopul nostru este de a fi mai mult decât o companie de transport.
http://www.intertransports.ro