sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Partidul Democrat Interlop de la Iasi da o lovitura golaneasca

Asadar, dupa cum citesc pe diverse site-uri, turistii politici liberali agatati de barca PD, ajung sa faca ordine dupa legea interlopilor in PDL. CRISTINA DOBRE si MARIUS SPINU, doua hahalere impinse de la spate de Mihaela Popa, Nicusor Paduraru si Dumitru Oprea incearca o lovitura golaneasca in PDL. Cu ceva timp in urma Petru Movila a castigat detasat alegerile de sef la PDL. Acuma, aceste curve politice care au fost fugarite de Relu Fenechiu din PNL, au ajuns sa faca legea in PDL. L-au prostit pe BOC si ajung sa citesc ca seful PDL Iasi va fi numit de Bucuresti, in ciuda faptului ca aici s-a votat. Cine ar trebui sa fie viitorul sef? Fostul rector afacerist Dumitru Oprea, cel care a inventat masina de facut bani la Universitatea Cuza. (Studneti imbecili pe baza de dosare dar cu bani) Dumitru Oprea si-a demonstrat calitatile de om politic in 2008 cand nu a reusit sa treaca de Gigi Nichita, actualul primar al Iasului. Dumitru Oprea este un tip gaunos si orgolios care ca om politic este o nulitate. Ce a facut el pentru Iasi in ultimii 4 ani? Nimic. Cititi-i blogul si o sa vedeti ce preocupari a avut stimabilul. O hahalera academica, care a ramas fara nici o functie si se simte pierdut in univers.
Cristia Dobre este un parlamentar care a adunat voturi cam cati alegatori ar fi in doua scari de bloc. A intrat in Parlament prin redistribuire, dupa metoda prin care au prins locuri in Parlament si Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu. Adica de pe locul 3 sau 4 in colegiu. Marius Spinu este fostul purtator de geanta a lui Oprea cand ambii faceau parte din PLD. Va mai aduceti aminte? Era o aripa franta cu Stolojan in frunte. Valoarea politica a lui Spinu? O vedeti cand debiteaza prostii la Realitatea TV. Ca de asta il invita aia mereu, ca omul e asa de prost si plin de sine incat nu se poate opri atunci cand se aude vorbind. Dan Carlan, nu stiu daca a fost securist, dar are un comportament tipic. Tace si face. Trage sforile din culise. Pe vremea cand era sef la PDL mima ca se intelege bine cu Movila, dar de fapt l-ar fi mancat cu fulgi cu tot. Mihaela Popa este omul adus in frunte de Dan Carlan si se crede un fel de Alba ca Zapada a partidului. Nicusor Paduraru este fostul inginer liberal pus prefect de Relu Fenechiu care are un singur merit: ca l-a dat afara pe Salavastru din Prefectura. Salavastru era un fel de securist al lui Fenechiu. Omul care aduna dosarele. De cand e parlamentar, Nicusor Paduraru s-a cam ingrasat, ceea ce inseamna ca o duce bine. L-am vazut intr-o zi in Kaufland-ul din Podu de Piatra. Mai are meritul ca mana in mana cu Fenechiu si liderii de sindicat de la Nicolina, i-a prostit pe muncitorii de acolo ca va salva fabrica. A salvat pe dracu ghem. Stia foarte bine de pe vremea cand era prefect ca fabrica aia nu poate fi salvata.
Daca se ajunge ca cei de la centru sa-l schimbe pe Movila pentru ca asa vor muschii lui Mihaela Popa, Dumitru Oprea, Cristina Dobre, Dan Carlan, Marius Spinu, Nicusor Paduraru etc etc, atunci imi bag picioarele in ea de democratie si in toti Boc...bociiii.
Dumitru Oprea, Dan Carlan, Nicusor Paduraru... daca nu stiti sa pierdeti inseamna ca nu sunteti barbati. Alaturati-va grupului de cucuvele politice format din Mihaela Popa, Cristina Dobre si Marius Spinu.

Niciun comentariu: