luni, 18 iulie 2011

Nichita a facut rost de bani pentru Poli Iasi. Cu ajutorul PDL

Nichita, acest fotbalist ratat din judetul vecin Botosani, ajuns primar al Iasului, a gasit bani pentru echipa de fotbal de doi lei. A scumpit facturile la gunoi. Si nu asa.... cu doi lei cat valoreaza echipa de impiedicati si analfabeti din Copou, ci cu mult mai mult. Cei care stau la casa or sa scota bani grei din buzunar ca sa finanteze societatea condusa de Apostol Ion, acest baiat de mingi pentru primarul Nichita. O sa va arat poze cu el si Nichita la fotbal.
Unii imi vor spune acuma ca noile tarife la gunoi au fost votate de Consiliul Local. Asa este. Dar cine a venit cu propunerea si cine a sustinut-o? Ce mai vreti sa stiti, ca Salubrisul lui Nichita si Apostol raporteaza profit pe anul trecut? In cazul asta, de ce trebuia marita factura? Cei care stau la casa vor plati 28 de lei de gospodarie, indiferent daca acolo sta o persoana sau zece. Cei de la bloc vor plati 6,25 lei de persoana.

Asadar, primarul Nichita, pe care il vom blestema ani buni de acuma incolo, a reusit sa-si faca rost de bani pentru echipa de fotbal, pentru ca .... nu-i asa, fostele regii, devenite intre timp societati comerciale sunt cele care cotizeaza din greu pentru salariile si sanatatea baietilor cu talpa mare din dealul Copoului.
O precizare: avem consilieri PDL care urla din toti rarunchii cum au ei grija de ieseni. Au grija pe dracu. Madam Laura Balanovici, consiliera din partea PDL, a votat pentru majorarea tarifelor la gunoi. Priviti poza ei ca sa o puteti recunoaste pe strada si sa-i multumiti pentru faptul ca a bagat mana in buzunarul vostru ca sa bage bani in contul Salubris. Iar cand consilierii PDL si parlamentarii PDL vor veni sa va ceara votul, intrebati-i ce a fost in capul acestei meduze portocalii?

Astept un raspuns de la fostul viceprimar Grigore si de la parlamentarii Nicusor Paduraru, Daniel Oajdea, Dumitru Oprea. De la senatorul Mihaela Popa nu astept nimic.

Foto: http://www.bzi.ro/

Un comentariu:

Grasu spunea...

AI dreptate, in consiliul local sunt o grămadă de nulități, dar trebuie să te gândești că acest oraș cu un potențial fantastic este condus de 20 de ani de către PSD și mai nou au venit și liberalii care au pus umărul la distrugerea constantă a capitalei culturale. Atâta timp cât PSD va mai sta la conducerea principalelor instituții administrative ieșene, vom continua să avem gunoi scumpit, străzi făcute la mișto, parcuri pentru copii uitate de lume și mai ales indiferență față de nevoile reale ale ieșenilor.