marți, 14 iunie 2011

Postasii au fost obligati sa imparta materialele electorale ale baronului liberal Relu Fenechiu


Dupa 7 ani in care a stat in parlament si a vorbit la telefon de sute de milioane de lei pe luna, facturi platite din taxele si impozitele noastre, baronetul de Barnova, zis si Relu Fenechiu dupa numele din buletin, a declansat campania electorala. Si-a tras pliante in care s-a pozat alaturi de chiulangiul sef al liberalilor, Crin Antonescu, ale carui prezente in parlament sunt mai putine decat ale lui Catalin Voicu, arestatul de la PSD.
Nu o sa comentez ce scrie in pliantele respective. Deja stiti: cat de mult a muncit Fenechiu pentru Iasi. Va amintiti de obiective concrete duse la indeplinire de baronetul de Barnova?
Interesant este ca aceste pliante sunt bagate cu forta in cutiile noastre postale de catre postasi. Mai precis, postasii au fost obligati sa imparta fituica cu minciuni a lui Fenechiu. De ce tocmai postasii? Simplu. Pentru ca directorul regionalei postei este liberal. Radu Ursanu este liberal, iar Fenechiu probabil i-a dat ordin de partid sa se ocupa de impanzirea targului cu gunoiul fenecheian. Radu Ursanu care a fost mai intai urcat in scaunul de direcor al DJTS si apoi a ajuns mare tartor peste posta.

Tare as vrea sa stiu cum a platit Relu Fenechiu acest serviciu catre Posta Romana. Sau nu cumva a venit timpul ca Radu Ursanu sa pupe mana baronului liberal iesean.

Niciun comentariu: