duminică, 17 octombrie 2010

Ponta a ramas cu mintea zdruncinata dupa accidentul de la Cioca-Boca

Saraca Daciana Sirbu, ma intreb cum de mai sta cu gogomanul in casa. Victoras Ponta, dupa accidentul de la Cioca-Boca, a plecat la Congresul PCR si a inceput sa debiteze prostii. Probabil ca dupa ce s-a dat peste cap, i s-au cam intunecat mintile. Ce a spus Victoras de la tribuna partidului care ar trebui sa aiba ca semn electoral pe Ion Iliescu? Cititi mai jos:

"Noi nu l-am votat pe Basescu. L-au votat cei din diaspora. Votul lor a fost mai important decat al celor 11 milioane de romani din tara
Au plecat din Romania pentru ca era rau, dar au votat sa ramana raul. Nu stiu daca e un sentiment romanesc de a muri capra vecinului" (sursa: hotnews.ro)


Asadar, Victoras Ponta arata cu degetul spre romanii din diaspora, care au plecat sa munceasca in strainataturi inca de pe vremea guvernarii pesediste, deoarece o duceau si atunci al dracului de bine. Cum s-ar zice, dusmanii PSD sunt romanii din diaspora. Bravo Victorasule. Vezi ca au mai fost si in tara vreo cateva milioane care l-au votat pe Basescu. Si astia-a tot dusmanii tai.
Hai sa vedem de ce ai mintea intunecata de pupaturile in cur pe care le tot dai de cand ai ajuns in partidul bolsevicului de Iliescu.
Pe timpul cat era Nastase presedinte il pupai in cur de a ajuns sa spuna ca esti Micul Titulescu. Si asa ai trecut de la tineret in Liga mare.
L-ai tradat pe Nastase si ai sarit in barca lui Geoana, pe care l-ai pupat tot in cur ca sa stai in stafful electoral al prostanacului. Pacat ca n-ai resusit sa-i faci si un masaj la spate, ca poate nu se mai ducea la Vantu in miezul noptii.
Dupa ce ai mizat de doua ori pe cai morti, te-ai aburcat in varful piramidei, dand de pamant cu Geoana, liderul pe care il adorai pana la alegerile presidentiale.
Ai tradat de doua ori. A treia oara vei gusta si tu paharul tradarii.
Draga Victoras, eu sunt unul dintre prostii care l-am votat pe Basescu. Inca nu regret. Dar mai bine sa fiu prost decat sa-i pup in cur pe Nastase, Geoana sau Iliescu.

Niciun comentariu: