miercuri, 8 septembrie 2010

Tupeu de baietas cu talpa mare: Balba a dat in judecata Poli Iasi

Dupa cum se observa, cel mai cunoscut fotbaliator al defunctei Poli, pe numele de buletin Balba, a dat in judecata clubul pentru ca nu si-a primit drepturile banesti. Colac peste pupaza mai cere si daune. Acest Balba, un fel de copil de suflet al primarului presedinte onorific Gigi, cunoscut mai mult de politisti pentru escapadele bahice la volanul masinii cumparate din banii platiti ca leafa si prima de joc din taxele si impozitele iesenilor, are un tupeu mizerabil. Vrea bani, desi prestatia lui la echipa a fost jalnica. El vrea bani dar pe el nu-l intreaba nimeni daca si-a facut treaba.
Acest baiat cu talpa mare se pare ca are destule lovele ca sa plateasca un avocat pentru a-si recupera banii pe care ii pretinde din taxele si impozitele platite de ieseni.
Primarul Gigi a avut bani sa ca plateasca o sleahta de smecheri cu talpa mare dar n-a gasit bani ca sa mai faca o gradinita.
Acum cativa ani, primarul Gigi s-a opus ca individul Balba sa fie dat la Craiova pentru 500 de mii de euro. Acuma l-a dat pe degeaba. Astea-s afacerile la care se pricepe primarele Gigi.
Oare sunt de acord iesenii sa-i plateasca lui Balba pretentiile financiare?

Niciun comentariu: