duminică, 26 septembrie 2010

Mama prostilor e mereu gravida

Am tot vrut sa evit vreun comentariu referitor la chestiunile care au tinut romanii cu ochii lipiti de tv in ultimele zile, dar deja am senzatia ca totul se transforma intr-un fluviu de prostie.
Din categoria:
Daca tacea, europarlamentar ramanea


Catalin Ivan, un baiat crescut la sanul lui Gigi Nichita, impins pe liste la europarlamentare pentru ca da bine la CV, scrie pe blogul lui de parlamentar european ca: "Sper din tot sufletul sa fie suspendat in Parlament si sa ajunga din nou la votul oamenilor." (despre Basescu e vorba)
Cred ca Catalin Ivan (scuzati cacofonia) ar trebui sa le explice romanilor ce ar avea de castigat din asta si ce ar avea de pierdut. Mai mult, cum a simtit el situatia de criza, in afara reactiilor hormonale, specifice unui adolescent care a incercat sa agate o gagica si s-a trezit ca trebuie sa se stearga la nas, mai intai. Catalin Ivan are o reactie de gospodina, nu de om politic. Ce leafa incasezi domnule Catalin Ivan, de la Parlamentul European? Pentru ca tot noi ti-o platim. Si ce faci pentru Romania si pentru romani? Ca la scris pe blog vad ca esti harnic. Eu cel putin nu sunt platit din bani publici ca sa am pareri personale. Esti in pom de-a binelea daca nu-ti dai seama ce ar insemna pentru Romania suspendarea presedintelui. Vezi mai bine ca mai ai de frecat menta pe la Parlamentul European. Lasa-ne in durerea noastra. Prin afirmatia de mai sus ai demonstrat ca nu te ridici mai sus de Gigi Becali, colegul din Parlamentul European.


Din categoria: Mai bine tampit decat politist
Politistii care au participat la mitingul de vineri s-au comportat mai rau decat niste golani. Ei ne fut pe noi cand considera ca nu respectam legea, in schimb domnii politisti si-au bagat picioarele in legile acestei tari. Bai.... vreau sa va spun un banc cu politisti: Viata bate toate bancurile cu politisti. Hai, va rog, imi dati o amenda? Ca doar la Iasi s-a inventat amenda pentru spus bancuri cu politisti.


Din categoria: Un proCURor bate campii


Victor Ponta, fost procuror, dupa cum ii place sa se prezente uneori, un tip care stie ce inseamna tradarea si o practica cu varf si indesat. Mai tineti minte cine l-a ridicat pe Ponta in PSD? Adrian Nastase. In ce tabara a trecut, apoi, acest baiat care este in perioada de "acnee juvenila politica"? In tabara lui Geoana. Parca era in stafful de campanie a prostanacului. Cum s-ar zice: spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Dupa ce Geoana a fost presedinte pentru o noapte ce a facut Victoras?  A devenit  principalul rival la presedintia PSD.
Bun.... ce zice Victoras despre atitudinea golaneasca a politistilor care si-au aruncat sepcile: Ponta, fost procuror înainte de a intra în politică, a afirmat că aruncarea de către poliţişti a şepcilor de uniformă militară nu constituie o încălcare a legii, fiind o formă de protest.
Tovarasul Ponta, va informez ca sepcile respective sunt un bun al poporului roman, fiind platite din taxele si impozitele romanilor. Iar cei care le-au aruncat nu sunt politisti ci doar niste cocalari angajati in Politie.


Din categoria: Lider sindical caut viagra pentru intarirea miscarii sindicale


Dumitru Costin, un lider sindical care s-a remarcat prin impotenta manifestarilor organizate un ultima vreme zice ca:  Traian Băsescu pregăteşte un stat care ne va asupri. Il intreb pe tovarasul Costin unde se afla in iunie 1990 sau in toamna lui 91 cand minerii, chemati de Ion Iliescu, au calcat Bucurestiul in picioare? Se afla cumva in fruntea muncitorilor de la IMGB? Sau poate ridica din spate fustele de la APACA? Dumitru Costin ar trebui sa ne spuna in ce regim s-a mai pomenit ca politistii sa faca miting si sa scandeze lozinci golanesti pe strada? Cumva pe vremea lui Iliescu? Sau poate pe vremea lui Emil? Pe vremea lui Iliescu n-ar fi suflat unul in front. Pe vremea lui Emil politistii o incasau de la minerii lui Cosma, porniti pe jos spre Bucuresti. Mai tineti minte cum fugeau politistii din fata minerilor in iarna lui 99?
Ce mai spune ideologul Costin? Ca jandarmii si-au facut datoria. Au facut pe naiba. Intr-o alta tara europeana, nerespectarea perimetrului de manifestare s-ar fi lasat cu arestari pe loc. Fara discutii. Daca in loc de politisti ar fi manifestat niste ong-isti verzi, probabil ca jandarmii intrau repede in ei.


Dupa cum se vede, mama prostilor e mereu gravida.

Niciun comentariu: