marți, 21 septembrie 2010

Eu nu inteleg: avem primar sau patron de echipa de fotbal?

Am o nedumerire. Din doua echipe cu actionariat privat s-a nascut o echipa noua cu.... nu se stie ce fel de actionariat are. Cine a venit cu banii la noua echipa Poli Iasi sau ACSMU Poli Iasi? Daca e capital privat atunci ce cauta Gigi, ales primar de cateva cartiere din Iasi, in vestiarul echipei sa se certe cu antrenorul? Cine ii plateste pe Popa si pe Sichitiu? Cumva iarasi Consiliul Local? Adica tot din banii platiti ca impozite si taxe de ieseni?
Daca nu este asa, inseamna ca primarul Gigi este un fel de patron la clubul ACSMU Poli Iasi? Asadar: si primar si patron de fotbaliatori? Sincer, chiar nu pricep. Poate imi explica cineva.
Cred ca daca Gigi face ordine in vestiar si la echipa in continuare, atunci sa nu va mirati ca nu exista performanta. De aproape 6 ani nenea Gigi isi baga nasul la Poli si performante ioc. Ce parere aveti?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Raspunsul este NU! Adica n-avem nici primar, nici patron pentru echipa de fotbal. Avem un agarici botosanean, nascut parca pe la Flamanzi, care a venit sa se indestuleze la Iasi. Mai mult, a ramas din frageda pruncie cu frustrari de fotbalist ratat, iar acuma se crede ba primar, ba patron de fotbal. Sau amandoua deodata. Oricum ar fi, el castiga din ambele parti. De pierdut pierd iesenii, care ii platesc cea mai mare leafa de primar din tara si ii finanteaza o echipa de fotbal de doi lei.

Anonim spunea...

Avem! Adica avem nevoie si de una si de alta.