luni, 16 august 2010

Capusele din Copou mai vor bani si s-au adresat justitiei. La munca bai.....

Firma care a capusat bugetul local atatia ani de zile iese la bataie. Cica a dat in judecat pe investitorii care nu si-au achitat obligatiile in sezonul 2008-2009-2010. Asa a zis la Mediafax seful baietilor cu talpa mare din Copou. Citeste aici.
"I-am acţionat în instanţă pe acţionarii care nu şi-au respectat îndatoririle. Acţionarii societăţii Fotbal Club Politehnica Iaşi sunt obligaţi la participarea şi susţinerea cu contribuţii financiare a bugetului anual necesar şi indispensabil pentru o bună funcţionare a societăţii. Pe lângă sumele pe care trebuiau să le dea, am cerut instanţei să-i oblige pe acţionari şi la plata cheltuielilor de judecată, respectiv taxele de timbru şi onorariul avocatului, dar şi la plata unor penalizări de 500 de lei pe zi până la achitarea restanţelor", a spus Cristian Stărică.

Pai acest cetatean Starica, pus sef si peste pietele din targ (apropo, fiscul si DSV-ul cand intra oleaca in control pe acolo? Cand le da voie conul Gigi?) chiar are tupeu. Pai el uita un lucru: in toti acesti ani fotbalistii, platiti regeste, au avut de indeplinit niste norme, sau cum naiba le mai zice in limbajul lor de cocalari. Adica trebuiau sa arate ca prin munca lor se obtin niste rezultate. Si s-au obtinut? Cu siguranta ca s-au obtinut, dar nu la Iasi, ci la Vaslui. La Iasi s-a frecat menta in loc sa se frece gazonul, si-au cheltuit baietii energia prin cazinouri, s-au luat la balbe cu politia etc etc. Ma intreb, pe fotbalisti cine ii penalizeaza pentru faptul ca si-au batut joc de acest oras? ca nu si-au indeplinit OBIECTIVUL? (ca sa vezi, asa se numeste la ei indeplinirea sarcinilor de serviciu)
Starica vrea bani pentru nemunca. Pe de alta parte, patronul orasului, un anume Gigi, a pus presiune pe firmele care datoreaza bani pentru fotbaliatori. Ca vorba aia, aveau si oamenii niste interese, s-au bagat in fotbal, n-a iesit treaba si acuma s-au trezit ca le baga unul si altul ardeiul in cur. Se pare ca Iulius-ul a incasat-o primul. Ca de asta a stat Palas-ul aproape un an in nemiscare. Din motive care tin de Palatul Roznovanu. Acuma o au de tras si altii, ca pana la urma toti au o tinichea la coada.
Ce nu poate sa priceapa cel care se afla in spatele lui Starica este altceva: oamenii cu bani, pe care ii reguleaza astazi, mai devreme sau mai tarziu isi vor plati toate datoriile. Toate.... niciuna nu va fi uitata.

Niciun comentariu: