vineri, 16 iulie 2010

Vosganian ironizeaza un sfant catolic

Varujan Vosganian, probabil un bun crestin ortodox, nu ezita sa ironizeze un sfant al catolicilor. Aflat la Pitesti, liberalul a spus: "Aşa cum Francisc de Assisi vorbea cu păsările, domnul Iliescu vorbeşte acum cu apele. Probabil că a fost supărat, nu vreau să merg pe linia asta. Nu cred că prioritatea noastră este sa ne învrăjbim cu PSD-ul, aşa că nu mă tentaţi la astfel de comentarii" (vezi declaratia aparuta pe Mediafax) .
E de inteles ca liberalul fost ministru de finante, care considera ca demnitarii merita oricat de multi bani, are ceva de impartit cu Ion Iliescu dar nu inteleg ce are cu sfintii catolici. O fi avand vreo problema cu cei care sunt de alta confesiune decat ortodoxia?

Sfintii sunt o bogatie a spiritualitatii oamenilor. Politicienii sunt doar niste gunoaie ale societatii. Toti frustratii si neimplinitii se apuca de politica doar, doar, se mai uita cineva si la ei. Oamenii seriosi invata o meserie si sunt de folos comunitatii. Politicienii sunt niste rahati care latra la luna.
Cand un om este bolnav, merge la medic; cand vrea sa invete ceva, merge la scoala; cand are de reparat ceva, cauta un meserias... si asa mai departe. Dar pe politicieni de ce ar trebui sa-i cautam? Astia stiu doar sa ne faca viata grea. Chiar credeti ca nu se poate trai fara politicieni?

Niciun comentariu: