miercuri, 14 iulie 2010

Un raspuns pentru un internaut simpatic si liberal

Un simpatic internaut, probabil apropiat al liberalilor, mi-a lasat doua comentarii la textul: Vosganian recunoaste ca PNL a dat bani ca sa se mentina la guvernare

In ultimul comentariu spune: "Ce nu inteleg eu la multi blogarasi e de ce arunca cu rahat in actiunile trecute ale pnl/psd(chiar daca erau de rahat, doar nu sunt virgini precum base). Ce importanta au in contextul actual? Ar trebui sa fiu mai multumit cand aflu ca pnl a facut nu stiu ce si psd iar nu stiu ce? Sa spuna ce face acum pnl sau psd, nu sa se dea vina toata ziua pe greaua mostenire. Efectiv s-a adoptat placa lui basescu, de 6 ani in fruntea tarii si inca avem probleme din urma. Si iar imi place ca multa lume spune ca pnl fuge de guvernare. Toti erau surzi cand crin a ridicat mingea la fileu si base a tacut malc?"

De data asta am sa-i raspund aici:

Ce face PNL si PSD acuma? Freaca mangalul si nici macar praf nu iese. Vezi ultimele declaratii ale lui Antonescu si Ponta. Antonescu nu stie decat sa scoata fum pe nari. Dupa ce s-a pupat pe gingii cu Geoana si a facut din PNL o carpa de sters bocancii pesedistilor in campania electorala, a bagat nasul in nisip si pana la alegerile interne nu l-a mai vazut nimeni.
Ce nu intelege simpaticul internaut este faptul ca despre ce fac PDL-eii acuma scrie toata lumea. Asa ca nu vad de ce as mai pierde timpul sa mai scriu si eu. Realitatea tv si Antenele lui Felix isi fac treaba. In schimb, romanul are memoria scurta si pe asta se bazeaza politicienii. Romanii uita repede cine si-a batut joc de ei, de aceea trebuie sa le amintim. Poate ca intr-o zi o sa le traga un scuipat in freza politicienilor care i-au mintit si jecmanit atunci cand s-au aflat la putere.

Despre dorinta de a intra la guvernare a PNL: o mare si gogonata gogoasa. Antonescu stia ca Basescu nu va accepta un prim-ministru de la PNL, de aceea a si pus aceasta conditie.
Cert este ca toti cei care ar intra la guvernare trebuie sa duca politica impusa de FMI, altfel.... dupa cum spuneam, nici dracu' nu ne mai ia.

Cred ca Antonescu ar face bine sa treaca pe la Saucesti unde primarul PNL-ist a plecat in concediu desi comuna a fost afectata de inundatii (a spus la Antena 3). Acelasi primar care anul trecut a demonstrat ca la capitolul CITIT ar trebui sa se intoarca in banca de la scoala.
Primarul din Săuceşti s-a bâlbâit când a încercat să citească

Niciun comentariu: