duminică, 11 iulie 2010

Vosganian recunoaste ca PNL a dat bani ca sa se mentina la guvernare

Demnitarul Varujan Vosganian, cam de prea multa vreme demnitar, din moment ce crede ca este insuficient platit de romani (ca doar si-a facut treaba!), recunoaste in cele din urma ca PNL a mituit electoratul PSD doar ca sa se mentina la guvernare. Sambata, 10 iulie 2010, la Iasi, Vosganian de declarat: "PNL abia a supravieţuit cu o guvernare minoritară, însă noi am majorat lefurile din şase în şase luni." (sursa: Evenimentul Zilei).
Cum s-ar zice, au mituit electoratul bugetar in timp ce PSD le statea cu SULA in coaste (vorba liui Ilici Iliescu), doar ca sa mai tina o perioada cu dintii de ciolan. In 2007 si 2008 PNL nu a guvernat, ci pur si simplu a cheltuit banii pe care companiile private le virau la buget. PNL a dus o politica haotica de cheltuire a banului public. Liderii PNL erau ingroziti de faptul ca ar fi putut fi "defecati" (ha, ha, .... ) de la guvernare si in plus si-ar fi pierdut orice parghie pentru a se agata de functii politice. Practic, PNL ar fi disparut de pe scena politica, asemenea taranistilor care in prezent se bat pe hoitul unui partid din care n-au mai ramas nici macar amintirile.

Ca sa ne mai distram, in continuare, pe seama liderilor PNL, domnul Crin se pare ca este afectat teribil de ploi. I se ofilesc ideile de prea multa apa, asa ca face-ce-face si mai iese la un post tv cu afirmatii puerile: "Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că este pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu oricând aceasta ar fi posibilă şi necesară." (sursa: realitatea.net)
Dupa ce arunca in eter cu porumbei, Crin o incaseaza de la Ponta, tanarul fost micul Titulescu, care ii raspunde elegant ca "în fiecare week-end, fiecare declară orice".
Cum s-ar zice: Prostului ii place sa se auda vorbind.

3 comentarii:

Je spunea...

Adevar graiesti bre, toti sunt de vina pt situatia actuala in afara de portocalii, ei saracii au probleme cu greaua mostenire, chiar daca au aproape 6 ani de guvernare, o fi imensa mostenirea aia. Apropo, reclame nu vad deci nu traiesti din ele. Cumva articolele astea slugarnice sunt subventionate din fonduri colorate?

Ieseanul suparat spunea...

@Je: Adevar graiesti si tu, dupa mintea ta: cine ii critica pe liberali, obligatoriu trebuie sa fie portocaliu. Ba si platit... Ce vezi slugarnic in faptul ca spun niste adevaruri despre guvernarea liberala? Ce au facut liberalii ieseni in ultimii 6 ani? Au trimis in guvern trei indivizi ratati: Chiuariu la Justitie, care ne-a facut pur si simplu de tot rasul, Adomnitei care a avut ca mandat sa faca jocurile lui Niculescu in ce priveste UPA si Vosganian un ministru de finante care a ciuruit bugetul in 2008.
Spre deosebire de altii, eu imi permit sa am pareri fara a fi platit. De exemplu CTP nu-si permite.

Je spunea...

Ce nu inteleg eu la multi blogarasi e de ce arunca cu rahat in actiunile trecute ale pnl/psd(chiar daca erau de rahat, doar nu sunt virgini precum base). Ce importanta au in contextul actual? Ar trebui sa fiu mai multumit cand aflu ca pnl a facut nu stiu ce si psd iar nu stiu ce? Sa spuna ce face acum pnl sau psd, nu sa se dea vina toata ziua pe greaua mostenire. Efectiv s-a adoptat placa lui basescu, de 6 ani in fruntea tarii si inca avem probleme din urma. Si iar imi place ca multa lume spune ca pnl fuge de guvernare. Toti erau surzi cand crin a ridicat mingea la fileu si base a tacut malc?