duminică, 20 iunie 2010

"Scene de sex pe o plaja din Mamaia" sau cum stiu sa minta cu nesimtire cei de la Libertatea

"Scene de sex pe o plaja din Mamaia" sau mai degraba cum stiu sa minta ziaristii de la Libertatea.


"Nimic nu mai contează cand dorinţa e mare! Au demonstrat-o doi tineri care au fost surprinşi in pline scene de sex, mimate ori executate ziua in amiaza mare, pe o plajă de la malul Mării Negre" scrie Libertatea, sambata, 19 iunie, in editia online, spunand ca pozele au fost trimise de un cititor (chiar ne credeti prosti???).




De fapt pozele au fost facute undeva prin Dubai si publicate in septembrie 2008 sub titlul: Sex on the Beach in Dubai : A British Women is accused and she asks for help through the times . Iar cei de la Libertatea au mai pus si watermark pe poze. Ei chiar sunt convinsi ca pozele le apartin.


Alte surse:

Dubai 'sex on beach' woman Michelle Palmer: statement was in Arabic

Amorul pe plaja e interzis in Emiratele Arabe Unite

"Un tribunal din Dubai i-a condamnat pe doi britanici la trei luni de inchisoare si a dispus expulzarea lor din tara dupa aceasta perioada. Michelle Palmer, 37 de ani, director de editura in Dubai – care a fost concediata de la slujba, si Vince Acors, 34 de ani, turist in Emirate, au fost gasiti vinovati pentru ca au facut sex pe plaja, in dimineata zilei de 5 iulie, avand o cantitate considerabile de alcool in sange.

Judecatorul le-a mai dat fiecaruia cate o amenda de 270 de dolari si le-a interzis sa paraseasca teritoriul Emiratelor Arabe Unite pana isi ispasesc pedeapsa de trei luni de inchisoare, scrie AFP."

2 comentarii:

georgiana spunea...

Incredibil!

Dan Tanasescu spunea...

Aveam şi eu întreaga serie de fotografii cu respectivii. Din câte îmi amintesc eu sunt chiar mai vechi. Aştia de la tabloide publică orice le cade în mână fără să verifice informaţiile.