vineri, 18 iunie 2010

Ministrul Agriculturii ar vrea ca elevii sa devina capsunari

De unde dracu i-a adunat Boc pe cretinoizii astia si a facut guvern cu ei? Cu Seitan si Vladescu incepusem sa ma obisnuiesc. Unul zicea o chestia, celalalt venea si spunea pe dos. Boc parca nici nu exista. Ai impresia ca fiecare mninistru conduce tara dupa cum vrea muschiul lui.
Ultimul cretinoid care face gat in guvernul Boc este cel de la Agricultura. Cica ar fi bine ca elevii sa iasa la munci agricole, sa vada "cum se produce marul".
Trebuie sa fii imbecil ca sa pronunti "copii din mediul urban care nu au contact cu agricultura să vadă cum se produc fructele".
De produs, produc curvele de pe centura. Fructele cresc in copaci, pur si simplu.
Priviti-l pe acest oligofren al guvernului Boc.



Ma intreb unde ar vrea ministrul Dumitriu sa-i scoata pe elevi? Pe tarlaua de doua hectare a bunicului Gheorghe? Casa faca ce? Ce sa stranga popusoiul sau sfecla?
Unde mai avem noi livezi? Poate prin Spania sau Turcia. Ce stie ministrul Agriculturii despre pomicultura Romaniei, in conditiile in care peste 90 la suta din fructele care se gasesc in comert provin din Turcia, Spania, Italia sau ceva tari africane. Poate ca ministrul Dumitriu vrea ca elevii romani sa devina capsunari. Viitor cu aroma de capsune tara noastra are.

Niciun comentariu: