joi, 17 iunie 2010

Nici nu mai pot sa injur....

Au terminat de ros ciolanul: Cica udemeristii se pregatesc sa iasa de la guvernare in pragul iernii ca sa nu-i injure electoratul lor ca au pus umarul la taierea lefurilor si pensiilor.

Frectie la un picior de pod: Berceanu spune ca au fost concediati baietii de la drumuri si poduri care au cerut spaga de la caravana AC/DC. Hai sa pariem ca in mai putin de un an baietii vor avea in mana o hotarare judecatoreasca pentru a fi reincadrati si a li se plati despagubiri. Cine le va plati? Statul roman. De ce? Pentru ca olteanul de Berceanu a vrut sa ne arate cat e el de ministru. Daca exista dovezi ca baietii aia chiar au luat spaga (intreb de dovezi, nu vorbe) atunci de ce nu au fost dati pe mana justitiei.... ca doar e vorba de mita. Nu cumva le-o fi frica la unii ca se va auzi cum mita urca pana sus in structurile de conducere?

La omul sarac nici boii nu trag, ce sa mai zic de... avocati: Ministrul Justitiei se roaga de avocati sa mai reduca din onorarii si sa nu-i jupoaie pe oamenii saraci. Daca ar vrea sa se intample asta, atunci ar crea un sistem concurential in avocatura. Dar asa, cu un barou fara concurenta.... ma indoiesc ca se va intampla ceva. Hm... atata i-ar trebui ministrului: sa propuna un sistem concurential. Sa vedeti atunci cum sar in sus avocatii.

Niciun comentariu: