sâmbătă, 26 iunie 2010

Criminalii din umbra ai bugetului

Cei doi criminali din umbra ai bugetului sunt Tariceanu si Vosganian. Celebrul Senator de Barnova, ajuns in Parlament doar pentru ca l-a luat Relu la rever, ca altfel cine naiba stia de numele lui pe la Cuca Macaii, fost ministru de finante, desi mai degraba a fost un ministru al dezmatului financiar, vine acuma si ne spune ca: "Dacă acum cresc taxele, măsura aceasta loveşte în toţi. Mărirea TVA-ului loveşte în primul rând în pensionari şi oamneii săraci. Dacă intră pe impozitul pe venit, atunci măsura va lovi chiar în sectorul privat".

Tariceanu, la randul lui, a devenit un avorton liberal dupa ce nu a mai putut sa-i imbuibe pe baronii partidului care l-au ejectat aducandu-l in fruntea mesei pe un mascarici ce n-a ezitat sa pupe varful pantofilor lui Geoana si sa-i declare iubire vesnica, doar-doar ar mai fi prins o bucata de ciolan. Tariceanu a demonstrat ca are curul tare, incasand-o concomitent si de la Basescu si de la PSD, dar nu i-a ajutat la nimic.

Cei doi pomeniti mai sus sunt principalii vinovati pentru situatia in care se afla tara in ziua de astazi. Impinsi de la spate de PSD-ul lui Geoana si Ponta, au ingrasat aparatul functionaresc atat ca numar de posturi cat si cu lefuri grase. Dupa cum scrie pe zf.ro, in 2000 diferenta dintre leafa medie neta a unui functionar si leafa medie neta pe economie era de 45 de euro. In 2007 diferenta a ajuns la 335 euro. Plus cresterea aparatului functionaresc.
Vosganianul nu mai spune nimic despre asta, nu vrea sa mai recunoasca faptul ca a dus o politica financiara sinucigasa. Rezultatele se vad. In schimb afirma: "Eu cred ca un demnitar, daca isi face datoria, oricat de multi bani ii dai e prea putin" . Iar el este un demnitar.

2 comentarii:

Calin spunea...

Pacat,chiar scriai frumos intr-un timp.Sincer imi pare rau ca ai ales sa porti haine negre in timp ce cobori in intuneric.

Ieseanul suparat spunea...

@Calin: Nu inteleg ce vrei sa spui cand afirmi ca intr-un timp scriam frumos? Eu nu scriu ca sa-i multumesc pe cei care ajung intamplator pe acest blog. Poate ca intunericul pe care il vezi tu nu este si intunericul meu. Depinde de care parte a cortinei esti. Nu poti sa stii ce este lumina daca nu stii cum arata intunericul. Poate ca eu am ales sa port haine negre, dar cel putin nu pretind ca spun un adevar absolut si nu cer sa fiu platit pentru asta. In schimb, altii poarta haine albe, spun o gramada de tampenii, prostesc oamenii si apoi le mai cer si bani: liderii politici si preotii, ca nu-i nici o diferenta intre unii si altii. Asa ca, eu o sa ma cobor in intuneric si va las pe voi inb lumina acestor escroci in haine albe.