marți, 9 martie 2010

Vai! jurnalistii de la Realitatea TV au incasat-o...

Vai!!!!, echipa de la Realitatea TV a incasat-o la spitalul din Radauti. Si se vaieta acuma pe site-ul televiziunii mogulului care il relaxeaza pe Geoana. Din ce inteleg eu, directorul medical al spitalului nu a vrut sa fie filmat si pentru ca jurnalistii (ce termen pretentios pentru niste baietasi care nici macar nu stiu sa vorbeasca corect romaneste) erau insistenti, le-a dat una peste camera de filmat. Saracii, au fost agresati, de parca televiziunea lor n-a agresat pe nimeni vreodata.
Mi se pare normal sa nu doresti sa fii filmat. Dar acesti angajati de prin presa habar n-au de drepturile persoanelor. Pana intr-o zi cand un judecator cu mintea deschisa va sti sa aplice prevederi ale codurilor si legilor europene privind protectia persoanei si a imaginii persoanei.
Baietii cu camera de filmat, care se cred un fel de "supermen" in actiune, pretind ca aveau acordul verbal, al directorului institutiei, pentru a filma. DA!!!!! desigur ca puteau filma: spitalul, paturile, pastilele, usile, scaunele si in general tot ceea ce inseamna materie moarta. Daca vrei sa filmezi o persoana, atunci obligatoriu trebuie sa-i ceri permisiunea. Dar asta n-au cum sa invete niste baieti care au invatat jurnalism pe bordura, de la sefi care se pricepeau mai bine la santaje decat la a scrie o simpla fraza.

Niciun comentariu: