joi, 18 martie 2010

Guvernoiul s-a plimbat doua zile prin fundul asta de tara

Gata, a fost guvernoiul si prin fundul asta de tara, adica Iasi, Suceava si Botosani cu o escala la Vaslui inainte de ateriza in capitala. Ministrii in frunte cu ministresa Udrea au venit sa ne arate ca nu pot trai de dorul nostru. Si cum au venit, pe data s-au deblocat o gramada de proiecte care asteptau prin sertarele de la ministere. A spus-o Boc cu gura lui. Inainte de a veni la Iasi a dat ordin ministerelor sa caute dosarele prafuite de la Iasi. Si uite asa se rezolva problema aeroportului, ba au mai picat si vreo cateva milioane de euro pentru Ciric, ca sa aiba unde face plaja bizonul moldav si sa traga pe nas fum de mici, au pupat piata Endependentei cu simiradul care nu are busola politica, au vizitat in dreapta si stanga, au dat declaratii, au lansat petarde, au scos fum pe nari, panglici pe gura, etc etc. Abia asta a fost circ. Acuma e de inteles de ce consilierii locali ai PDL in frunte cu Grigorasul de serviciu se pun cu curul inainte atunci cand e vorba sa voteze vreun proiect important pentru Iasi. Cazul autogarii. De ce n-au fost de acord? Pai ca sa-l injure de mama pe Gigi. Sa-i arate degetul mijlociu de la ... oricare mana. Si parca vad ca la un moment dat vine pe un cal alb micutul Boc care scoate din traista o autogara nou-nouta pentru Iasi.
Oricum, in chestiunea cu autogara cred ca este o problema mai interesanta pe care cineva poatre ca va trebui sa o scormoneasca la un moment dat. dar despre asta altadata.
asadar, Guvernul a facut valuri in teritoriu, de acuma se poate retrage la domiciliu ca sa-si bata joc in continuare de o tara intreaga.
Mai ales ca acuma, in locul hitleristului care a executat firmele private, pe nume Pogea, avem doi nemernici: Vladescu si Seitan. Daca in fiecare zi veti trai mai prost, atunci sa va aduceti aminte de Vladescu si Seitan. Vladescu nu poate sa se ridice mai sus de conditia unui contabil de butic, iar Seitan este o hahalera care ar fi facut cariera pe vremea comunismului, daca nu venea lovitura de stat a lui Iliescu si Militaru.
Stiti ce-au spus unii dintre ministri dupa ce mii de oameni au iesit in strada sa protesteze: Lasa-i sa se racoreasca un pic, ca apoi se linistesc.
Cam la fel au procedat toate guvernele din 90 incoace. Si stiti de ce? Pentru liderii sindicali sunt tot oamenii puterii. O sa scriu altadata si despre liderii sindicali.

Niciun comentariu: