miercuri, 17 februarie 2010

Tare-i rau sa te numesti liberal si sa fii coleg cu Chiuariu

Despre un individ cu numele Chiua-chiua-riu, daca n-am sti ca e prost, am zice ca e liberal si atata tot. Ca fost ministru al In-Justitiei, impins in guvernul Moliceanu de catre nasul Rechiniu, acest copil retardat al sagetii din Podu Ros a facut un drum pana la Suceava, cu elicopterul, pentru a asista la inaugurarea unei .... nu mai stiu ce era, o chestie la gradinita unde a copilarit el. Va mai amintiti?
Si pentru ca in 2008 nu mai era loc in judetul Iasi, a candidat la Botosani sau la Bacau. Mi-i lene sa dau o cautare pe goaaagl doar pentru acest amanunt despre un paduche din Podu Ros.
Ieri, pentru ca simtea cum il mananca cerebelul, a chemat la ordin niste ziaristi cu gura cascata la toate ineptiile politicienilor si le-a turnat frumos ultimele sale vome intelectuale: desfiintarea functiei de presedinte al Romaniei, reforma serviciilor secrete, reforma administrativa, Parlament bicameral cu maxim 200 de membri. Cam atat am retinut, desi cred ca mintea lui de liberal harnic a emis mai multe teorii.
Noroc ca a iesit Tariceanu la interval si a incercat sa dreaga busuiocul, ca fantele de caro Antonescu e mai mult preocupat de prietenul Geoana, caruia i-a pupat bombeul pantofilor in campania electorala.
Vreti sa stiti mai multe despre Chiuariu? Pai in primul rand ar trebui sa stiti ca a facut facultatea de drept la "Petre Andrei" dar se da drept absolvent la Cuza pentru ca acolo a dat licenta. De ce ii este oare rusine sa recunoasca? Doar a mancat bani buni din mana lui Niculescu, rector peste un ONG pe post de Universitate.
Hai, ca ma opresc aici, ca simt cum mi se face greata numai cand ma gandesc la chioariii astia. Au spus altii destule despre el.

Niciun comentariu: