sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Laura Cernahoschi da cu rimelul in fasole. Pe voxpublica


Laura Cernahoschi este in primul rand o fata. O fata despre care, privind-o doar in poze, poti spuna ca arata bine. Uneori chiar si scrie bine. Dar de data asta a dat cu rimelul in fasole. Cautand, probabil, un subiect care sa-i aduca trafic, l-a gasit pe fratele presedintelui despre care aproape intreaga presa a urlat turbata toata ziua ca s-a facut neam cu un interlop oltean.

Si pentru ca a auzit ea ca presarii au voie sa exagereze, daca o cere interesul public, Laura, fata blonda de pe voxpublica, zice dintr-o aruncatura de tastatura: Încuscrire prezidenţială: Bercea Mondialu cu Băsescu.


Prima eroare: incuscrirea nu-i tot una cu incumetrirea. A doua eroare: nu-i prezidentiala pentru ca nu-i implicat Basescu. A treia eroare: o fi vorba de un Basescu, dar nu-i prezidentul.


Dar Laura vrea sa ne socheze, ca asa a invatat ea la scoala de jurnalism. Pacat, credeam ca oameni ca Liviu Avram, pe vremea cand lucra la Cotidianul, au reusit sa-i insufle apetitul pentru corectitudine.

Citind in continuare textul comis la fapt de seara de Laura, printesa razboinica de la voxpublica, aflam ca Bercea e interlop, dar n-are nici un dosar penal. Apoi, ca la o serbare campeneasca i-ar fi dat Mariei Basescu un colier de aur. Ei si??? Apoi, Laura se intreaba daca Mircea Basescu, personajul vizat de altfel, ii cere voie fratelui de la Cotroceni pentru ceea ce face cu viata lui. Pai in logica asta, Mircea Basescu nu mai poate sa traga o basina ca gata e de vina Traian?

De fapt tot textul Laurei este doar o introducere pentru a ajunge la concluzia lui Crin Antonescu. E interesant cum se face presa in ziua de astazi: pe protagonist nu-l intreaba nimeni ceva, in schimb opiniile dusmanilor lui apar pe toate paginile (site-urile).

Si ca sa vedeti ca Laura e o tipa despre care se poate spune ca arata bine, iata o fotografie de pe Realitatea.net.


Niciun comentariu: