joi, 24 decembrie 2009

Mircea si Crin, acesti Lolek si Bolek din politica romaneasca, au mai luat o teapa

E bine cand ii injuri pe politicieni. Am constatat asta in cele doua saptamani dintre turul I si turul II. Iti creste traficul. Se vede treaba de aici ca tare ii mai indrageste lumea pe nenorocitii astia.
Iata de ce nu ma pot abtine de la urmatoarea remarca: Geoana si Antonescu sunt ca un fel de Lolek si Bolek pentru politica romaneasca. Pentru cei mai tineri, mentionez ca e vorba de doua personaje de desene animate (parca erau poloneze?)
Daca nici dupa sedinta de astazi a Parlamentului, Geoana si Antonescu nu considera ca ar trebui sa-si dea demisia, inseamna ca sunt complet rupti de realitate. Iar caderea care se prefigureaza va fi cu atat mai dura.
Care va sa zica, cei doi Lolek si Bolek din politica romaneasca au anutat ca PSD si PNL sunt partide de opozitie si nu vor vota guvernul. Adica trebuiau sa iasa 230 de voturi "impotriva" (77 PNL si 153 PSD) dar la numarare au iesit abia 135. Deci, 95 de parlamentari din opozitie au votat "pentru".
Cum s-ar zice, Mircea Geoana a mai suferit o infrangere. Dar el se tine cu dintii de sefia partidului.
Ceea ce ma supara este altceva: ca de fapt PSD si PNL nici macar nu au vrut sa intre la guvernare, dar fac gargara, inclusiv prin vocile unor tinerei de prin organizatiile locale. Ceea ce arata ca in politica intra foarte multi din cei ce au sange de curva.
Crin Antonescu a devenit un reper moral dupa ce inainte de 22 noiembrie il injura pe Geoana iar apoi se pupa cu el pe gingii. E gretos pentru niste liberali sa-l mai accepte pe individul asta in fruntea lor. O prefer pe Norica, cea mai barbata dintre liberali. Dar daca asta e politica liberala, atunci....
Geoana mai are putin si va ramane doar o amintire pentru PSD. Degeaba spune el ca mai sunt si altii care n-au castigat presedintia de prima data. Or fi, dar aia purtau pantaloni cu prohab.

3 comentarii:

georgiana spunea...

apropo de tinerei, nu-l mai vad pe nesuferitul si balbaitul ala de Georgian Pop (il face pe bietul sf. Gheorghe de ras)! O lehait pe la toate posturile TV in campanie...eu una, prost mai mare n-am vazut!
In rest...cica de Craciun tre' sa fim mai buni. incerc din rasputeri! Un craciun linistit iti doresc! sa auzim numai de bine!

Agentu' 004 spunea...

E o mica eroare in ceea ce spui, insa ea nu schimba cu nimic concluzia. Doar ca o buna parte din parlamentarii PSD si PNL au preferat sa lipseasca de la sedinta, decat sa riste o excludere pentru ca n-ar fi votat secret cu bilele la vedere :))). Astfel, guvernul a avut cu 40 de voturi peste minimul necesar (voturi PSD si PNL), in conditiile in care alti peste 50 de parlamentari din "opozitie" au lipsit. Intelegem ca si acestia ar fi votat pentru guvern, altfel ar fi fost cu siguranta prezenti in sala, pentru a arata unitatea partidelor de opozitie si pentru a-si declara loialitatea fata de conducerile actuale ale PNL si PSD.

Ieseanul suparat spunea...

@ Agentu' 004: Ai dreptate, ai venit cu niste precizari necesare.