marți, 15 decembrie 2009

Am fost razbunat!

Am fost razbunat! Da, pot s-o spun. Asa vad decizia CC de ieri.
Am fost razbunat pentru cei 10 ani in care l-am suportat pe Iliescu. Am fost razbunat pentru umilinta din 2000 cand am fost obligat sa-l votez pe Iliescu. Am facut-o pentru ca alaturi de el intrase in turul doi Vadim. Cum a reusit tribunul de mucava asa ceva? Din cauza prostiei PNL si mai ales PNTCD. (Bine ca macar taranistii au disparut de pe scena politica)
Am fost razbunat pentru cei patru ani in care l-am suportat pe Nastase ca prim-ministru.
Da, ma simt bine sa-l vad pe Iliescu si pe pesedisti cum au fost umiliti de un singur om. De ce sunt acuma asa de incrancenati purtatorii de crini la rever (nu au mai gasit trandafiri)? Pentru ca nu-si inchipuiau ca masinaria lor infernala de fraudare poatre fi umilita de votul poporului. De aceea erau asa de siguri de victorie. Ca in rest stiau exact pe cine au in frunte si cat il duce capul.
Apropo, ati vazut ce a spus despre validarea lui Basescu? "Accept decizia Curtii Constitutionale." Mai, Mircica, nu te-a intrebat nimeni daca o accepti sau nu. Doar ti s-a adus la cunostinta. Desi poate era mai interesant sa spui: cred cu tarie... Sau ai uitat ce te-au invatat in campanie. Totusi, intre noi, fie vorba, nu accepti decizia, dar n-ai de ales. Si asa te-ai facut, pana acuma, de tot rahatul.

Asa ca Mircea, mai draga, mergi acasa si vezi ce mai face soacra-ta, ca politica nu-i pentru tine. Si e mai bine sa pleci de unul singur. Dar daca vrei sa traiesti un alt moment de maxima umilinta asteptand sa ti se dea suturi in cur, sa stii ca Ion Iliescu n-a uitat ca trebuie sa-ti plateasca pentru 2005. Iar dupa el mai sunt cativa.

2 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Ok, doar ca nu as zice ca e bine ca taranistii au disparut de pe scena politica. Ar fi fost bine sa fie un partid ceva mai solid, cu conditia sa se tina de doctrina lor... Altminteri, dupa esecul cu CDR, da, poate e mai bine ca au disparut. Cred ca doua sau trei partide ar fi destul, m-am saturat sa vad cum alde PRM, PNG, UDMR etc isi tot vand "sustinerea" parlamentara (la formarea guvernelor, de pilda) precum precupeata morcovi in piata.

Ieseanul suparat spunea...

@Cristake: de fapt ii consider pe taranisti principalii vinovati pentru intrarea lui vadim in turul II in 2000. Stii ca nu s-au inteles cu liberalii pentru sustinerea lui Stolojan, care, la momentul respectiv era un contracandidat bun pentru iliescu. Dar, din orgoliu, taranistii l-au propus pe Isarescu la prezidentiale si astfel s-au rupt voturile celor de dreapta. Asa am ajuns sa-l votez pe Ilici, atunci. Si uite asa am mai stat 4 ani la portile Europei cu Iliescu si cucuveaua lui la Cotroceni. De aceea cred ca taranistii isi merita soarta. Ii mai tii minte pe Ciumara, Radu Vasile, Ciorbea si alti ligai de ciolan? Adevarati oameni politici :))).
In rest, si eu m-am saturat de pigmeii astia politici, PRM, PNG, UDMR.