joi, 17 decembrie 2009

Bine ca s-a terminat

Bine ca s-a terminat si cu alegerile astea. E obositor sa-l suporti pe prostanac cu toate lamentarile si ideile cretinoide bagate in cap de hrebenciuci si vanghelioti. Singurul gest prin care Geoana ar putea sa-si spele imaginea facuta zob ar fi DEMISIA. Dar n-o s-o faca. El inca se crede seful PSD, desi n-a fost niciodata. Baronii locali isi ascut cutitele.
Nu-mi pare rau de Geoana, pentru ca este mai prost ca Ceausescu. Dar iata ca este "executat" si el tot in decembrie, ca raposatul. Iar in spatele tragaciului cred ca se afla tot Ilici, ca si acum 20 de ani. Ce ziceti?
In ce priveste urmasul lui Geoana la tronul PSD, cred ca solutia Ponta este cea mai proasta. Ponta se vede un fel de Nastase mai tanar. Diaconescu e bun dar nu pentru PSD. Poate pentru un alt partid de stanga.
Basescu a fost destul de sifonat in campania asta. Sper sa fi inteles ca strategia pe care trebuie s-o aplice nu e ca pe vapor. Anuntul privind numirea primului ministru il va face in aceasta dimineata, inainte de a pleca la Copenhaga (parca). Varianta Antonescu ar fi buna ca sa-l ingroape pe asta. Geoana chiar de-ar vrea, nu poate accepta. Boc e deja uzat. Isarescu a zis ca nu-l intereseaza. Poate incerca si o mutare surpriza. Ce parere aveti de Tariceanu? Cu mutarea asta ar lovi in mai multe parti deodata. Dar sa nu uitam de Kelemen...!!!

Later edit, ora 10,30:

Pana la urma ne-am intors de unde am plecat: il vrea pe Boc premier.

Niciun comentariu: