sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Dezvaluiri incredibile din trecutul lui Mircea Geoana


Iata ce se publica in aceasta dupa-amiaza, pe la orele 15,00 , pe site-ul http://www.nasul.net/:


Mircea Geoană, în 1994, a umplut de sânge un om care-şi apăra locuinţa


Prin articolul de mai jos, rescris de Bogdan Draghici, se reaminteşte că Mircea Geoană şi clanul Geoană a umplut de sânge un om care îşi apăra locuinţa şi i-a terorizat familia, totul în 1994…
Speriat de interesul manifestat de jurnalistii martori la faptele comise de familia Geoana (agresarea unui copil, vatamarea corporala a proprietarilor, violarea de domiciliu, traficul de influenta), vizat de plangerile penale formulate de victimele sale, domnul Dan Mircea Geoana a rugat ziarele “ROMANIA LIBERA”, “ADEVARUL”, “EVENIMENTUL ZILEI” sa nu publice nimic despre ispravile sale, promitand totodata ca nu va mai avea nici o pretentie. Vila din str. Jean Monnet nr. 55 scapase lacomiei imobiliare a clanului GEOANA-COSTEA.

Cititi restul pe http://www.nasul.net/2009/11/mircea-geoana-in-1994-a-umplut-de-sange-un-om-care-si-apara-locuinta/
Later edit: duminca, ora 2,29
Noi secvente de la vizita lui Geoana in Bucovina cand a spus despre oamenii de acolo ca sunt "Nemernicii dracului".

Un comentariu:

Ioan spunea...

Sincer, pot sa apara o gramada de stiri despre trecutul PSD-ului de la revolutie, mineriada incoace....ca la unii tot o sa le curga bale din gura cand se vor uita pe antene iar cand o sa vada clipu' trucat si prostitutia electorala o sa se trezeasca urland "Basescu esti o mizerie!"
Ce sa faci...