sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Ce se scria in Adevarul, in 2004, despre incidentul de la Ploiesti

Iata ca unii au inceput sa scormoneasca prin arhive. Cineva a gasit inca de vineri o relatare despre mitingul de la Ploiesti in ziarul Adevarul din 15 noiembrie 2004.
Mai intai a fost postata ca un comment pe site-ul ziarului Viata Libera din Galati, vinei la ora 14,13. Astazi a postat-o si I.T. Morar pe site-ul sau. Cititi mai jos.

Reflectarea mitingului de la Ploiesti din 2004 din ziarul "Adevarul" din 15 noiembrie 2004:
F.IMPORTANT: ZIARUL "ADEVARUL" NU A FOST NICIODATA APROPIAT DE BASESCU

COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE
Peste 1.000 de oameni l-au asteptat, ieri, in piata centrala din Ploiesti, pe Traian basescu. Pe o ploaie deasa si foarte rece, ploiestenii l-au aclamat pe basescu atunci cand acesta si-a facut aparitia insotit de candidatii Aliantei D.A. la Parlament si de presedintele filialei locale a PNL, Dinu Patriciu, principalul opozant liberal al presedintelui PD. Odata ajuns pe scena, basescu n-a mai avut rabdare sa asculte discursul Monei Musca si a sarit de pe podium pentru a se indrepta catre multime. Cu capul descoperit si fara umbrela, basescu a strans mainile participantilor la miting timp de 10 minute. Cand a revenit pe scena, a fost puternic aplaudat, fapt care l-a facut pe Calin Popescu Tariceanu sa-si intrerupa discursul. Candidatul Aliantei D.A. la presedintie a promis, la Ploiesti, ca, in cazul in care el si Alianta castiga alegerile, in primele sase luni va organiza "cea mai mare cruciada impotriva coruptiei de dupa revolutie". La sfarsit, un copil aflat in fata scenei i-a facut semne disperate lui basescu sa-i dea microfonul. Emotionat, baietelul a urlat in microfon: "basescu si Iliescu sunt niste imbecili si prosti". Candidatul la presedintie a trecut peste momentul penibil, spunand razand: "Copiii spun lucruri trasnite".

Cred ca CTP, Ursu si Dragotescu isi dau palme acuma ....

Niciun comentariu: