luni, 26 octombrie 2009

Un partid angajeaza presedinte de filiala


Am trai s-o vad si pe asta. Un partid, care inca nici nu s-a infiintat, anunta ca angajeaza presedinte de filiala in fiecare judet din tara. "Partidul Dreptatii si Pacii din Romania - partid in curs de inregistrare, va fi un partid cu o doctrina de centru-stanga, care scoate in evidenta valorile factorului uman." se spune in anuntul postat pe un site de recrutari. Bamai mult, leafa urca la 400-500 de euro plus masina, telefon, tichete de masa si alte beneficii. Ce naiba or mai fi si beneficiile astea ca in afara de ciolanul care il apuca fiecare cand ajunge la guvernare, nu vad altceva.
Culmea e ca deja s-au anuntat peste 200 candidati. Pana pe 20 noiembrie, cand expira anuntul, parca vad ca vor fi peste 1000 de fraieri care vor raspunde acestei glume. Ca nu o pot considera altfel.
Si ca sa-si arate seriozitatea, si-au facut si pagina de internet: www.pdpr.org. Mi-a placut la sectiunea Structura partidului ca scrie: "Aceasta pagina este momentan in constructie. Va rugam reveniti mai tarziu." Aici chiar au fost sinceri.
Cine se afla in spatele acestei glume? Un Glavan Laurentiu de prin Orastie. Mai multe despre el aflati de pe net. S-a scris destul pana acuma, dar se pare ca inca mai sunt naivi care cred orice.

Niciun comentariu: