marți, 27 octombrie 2009

A spulberat doua fete pe trecerea de pietoni

Am primit in urma cu vreo ora niste poze pe mail despre un accident petrecut astazi la Podul Cantemir. Intre timp am observat ca si politia a venit cu amanunte. Este vorba despre doua fete de 20 si 21 de ani care au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un cocalar care conducea o masina Fiat ce ar putea apartine firmei HITRO. Soferul penal se numeste Radu G. si are 36 de ani.

Victimele potrivit celor relatate de politisti sunt: B. ANDREEA, in varsta de 20 ani, din Iasi si A.MARIA, de 21 ani, din Botosani care se aflau în traversarea strazii pe trecere pentru pietoni semnalizata prin indicator si marcaj rutier.

Din ce povesteste pe mail autorul fotografiilor, se pare ca individul venea cu viteza din Podu Ros si a virat stanga pe pod fara sa se asigure, desi o alta masina era deja oprita pentru a acorda prioritate pietonilor. Ce s-a intamplat cu fetele? "La Spitalul Sfantul Spiridon Iasi, lui A. Maria i s-a stabilit diagnosticul "fractura coloana dorso-lombara si paraplegie flasca”, iar victimei B.Andrea, la Spitalul Sfantul Ioan Iasi i s-a stabilit diagnosticul "fractura glezna dreapta"" spune politia. Asta inseamna ca prima fata e paralizata la 20 de ani.
De ce? Pentru ca un dement a primit permis de soferie si i s-a mai dat si o masina pe mana. De ce? Pentru ca Politia rutiera are grija sa-i amendeze pe cei care nu poarta centura de siguranta dar este incapabila sa-i puna la punct pe cocalarii care circula ca dementii si ne omoara. Politia rutiera si politia municipala are o jena cand trebuie sa-i opreasca pe dementii care au masini de fitze si se sparg in figuri prin targul asta supraaglomerat. De ce? Pentru ca la varful politiei, incepand de la Bucuresti, o mare parte dintre cei care au ajuns in posturi cheie fac drepti atunci cand primesc cate un telefon de la vreun cocalar din asta care omoara oameni nevinovati.

In timpul asta MAIMUTOII din Parlament se scarpina unul pe altul in cur in loc sa faca legi aspre care sa-i disciplineze pe dementii de pe sosele.

2 comentarii:

Molie pe creier spunea...

nenorociti frate astia ar trebui impuscati,link exchange?

Anonim spunea...

Problema nu e ca se dau amenzi pentru centurile de siguranta nepurtate. E legea si trebuie respectata (centrura de siguranta tcmai l-a slavat pe cumnatul meu aseara, cand i-a sarit o javra in fata masinii). Problema e ca toata lumea are pile in stanga si in dpreapta si se dau amenzi numai celor mici si foarte mici. Si cei alde asta de a nenorocit o viata de om nu primesc nici macar o sanctionare si probabil ca o sa scape basma curata din situtia asta. Problema e ca multi se cred deasupra legii, si pe buna dreptate, pentru ca sunt tratati de parca ar fi superior legii. Cand o sa dispara legea pilei si a nepotismului?