joi, 22 ianuarie 2009

Valeleu! Newsiasi ma pune la munca!

Valeleu! cei de la newsiasi au anuntat ca ma baga in direct. Asta inseamna ca trebuie sa ma intorc la munca. Si abia ma obisnuisem cu vacanta. Adevarul este ca ma simteam destul de obosit in ultima vreme. Dar e bine cand vine cineva si iti pune "sula-n coaste" vorba unui fost presedinte al Romaniei, actualmente un vajnic pensionar si sforar activ in partidul rozelor, cocorilor, furnicilor si baronilor.
Top 10 BlogMania, direct pe newsiasi.ro

6 comentarii:

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

urma sa-mi schimb obiceiul de a accesa blogul datorita lipsei de apetit observata...suparare mare !? spor la treaba si inspiratie !

D.T. spunea...

Cred ca o sa te descurci foarte bine in continuare.Felicitari pentru distinctie. :)

Paul spunea...

as putea sa te rog sa scoti cele doua linkuri spre bloggeri care ma ataca? daca nu vrei, asta e.

Ieseanul suparat spunea...

@Paul Sava: Daca iti amintesti, tu m-ai atacat gratuit si m-ai jignit. Apoi ai lansat zvonul ca as fi Iulian Micu. Nu ti-am spus nimic atunci, dar poate ca ar trebui sa-mi explici de ce ai facut-o. Vezi ca faptele tale te urmeaza? Cand pornesti un razboi, fii sigur ca ai sa-l castigi.

Paul spunea...

pai m-am luat dupa stilul tau de a scrie. erai aproape de culoarea politica a newsiasi din acea vreme. plus ca esti cocotat pe varful blogmaniei, deci erau sanse foarte mari sa fii in stransa legatura cu el (IM) sau sa fii chiar el.
pentru ca era destul de logic sa ma fi asteptat din partea ta sa-l ataci pe nichita. ceea ce nu inteleg eu e ca daca ai fi iulian micu, iar dan carlan ar fi mana in mana cu nichita, teoria mea cade. oricum esti cineva din politica sau presa.
facusem pariu cu un fost prieten ca la locale urmai sa intri in campanie puternic impotriva lui nichita. cantaream sa vad daca erai captat de PDL sau de PNL. ca asta este si miza bloggerilor politici cu trafic mare (din orice blogosfera!), sa incerce sa determine un anumit comportament electoral si o anumita gandire utilizatorilor de Internet din proximitate. Un lucru este cand asculti ce spune un politician, si cu totul alt lucru este cand citesti ce spune fie un jurnalist, fie chiar un blogger. Functia de manipulare a discursului jurnalistic care imi mentine blogul pe linia de plutire, prin vizitatori de pe Google...
Tu, luandu-te de Nichita cu gropile, trebuia sa fii pus la pastrare pentru campanie.
Erau niste indicii care puse cap la cap duceau cam catre aceeasi idee.
M-am obisnuit sa deschid atatea fronturi incat devin imun.
Uite, acuma m-am luat de evrei, neonazisti, de Marius Parciu si un pic de Oprea, pretinzand ca Dan Carlan ar fi mai influent decat Oprea.
Ca o fi Matasaru, Ivan, Dorojan, Danga, Ganju, Juravle, eu n-am frica de nimeni pentru ca vin cu argumente. Doar constiinta ma mana in lupta.
Uite, de ex., il promovezi pe visurat care l-a atacat pe Oprea, deci ai putea fi in favoarea lui Carlan fie a fostilor inamici de la PSD ai lui Oprea, sau in zona lui Fenechiu, ca doar adminul newsiasi a fost consilier parca si lui Fenechiu. Pe de alta parte, visurat a facut site-ul lui Adomnitei. Deci prin sustinerea ta acordata lui visurat esti fie PNL, fie PSD, fie pro-Carlan.
Plus ca la un moment dat am observat pe blogul lui visurat interplayul dintre comentariile lui Iulian Micu si ale tale. De ex. la discutiile legate de un blogmeet.
Tot felul de mecanisme bazate de o logica de tipul "cui bono?"
Incearca sa faci distinctia intre ironie si jignire, daca vrei si poti. Si oricum mi se pare ciudat ca insisti acum pe treaba asta, cum zici tu, ca te-am atacat gratuit si jignit, pentru ca nu-mi aduc aminte ca tu ca blogger sa fi constituit o tinta pentru mine. Sper sa nu te fi bagat prea mult in seama pentru ca am o reactie de respingere fata de persoanele care folosesc numai pseudonime sa-si atraga cititori cu camionul. Pentru mine, nu erai si nu esti o persoana care are o identitate sociala vizibila.

F spunea...

Te-am pus si eu in blogroll,bafta!