joi, 29 ianuarie 2009

Artezienele - tichia de margaritar

Tichia de margaritar, asta-i lipsea Iasului. Mai precis statuile si artezienele gandite de maestrul fotbalist, vremelnic primar, Gigi Nichita. Dupa ce ca nu a fost in stare sa rezolve in 4 ani problema cainilor vagabonzi (oare la Constanta si la Brasov cum au reusit?), strazile sunt cele pe care le cunoastem, cartierele sunt ingropate in mizerii si noroi (mai putin Copou), primarul vrea fantani arteziene si monumente. Astfel de proiecte erau specifice fostului primar si ambasador, Excelenta Sa Presedintele Consiliului Judetean Iasi C. Simirad, cel care s-a intors in politica dupa ce a constatat ca pensia e cam mica pentru intretinerea viloiului pe care si l-a construit din leafa de primar.
Sper ca artezienele sa aiba si nocturna, ca la asta s-a priceput cel mai bine primarul. Sa puna nocturna, din banii nostri, pentru o echipa de mana a doua.

Un comentariu:

bogdantv spunea...

Rabdare ieseanule, rabdare... etapa a 2-a nu a inceput...si, propun ca pentru inceput sa fie ridicate statui celor mai importante persoane din dulcele Targ al Iesilor.... lui Balba cel care reuseste sa scape de dosare penale, lui Ionut Popa pentru ca in sfarsit a plecat, lui Simirad pentru ca este singurul care se gandeste la un mod civilizat de a te usura in CJ, lui Nichita evident pentru toata prostia de care da dovada si cred ca lista ar putea continua....