vineri, 6 februarie 2009

De ce nu mai primim facturi de la EON Gaz?

Multi se intreaba, in ultima vreme, de ce nu mai primesc facturile de la EON Gaz. Raspunsul celor de la companie este simplu: ca nu mai au angajati care sa se ocupe de asta. Asa ca trebuie sa mergem la casieria de pe strada Petru Movila si sa stam la cozi interminabile pentru a afla cu surprindere cat avem de platit. Nu mai spun de faptul ca primim doar chitanta fara a avea si factura.
Adevarul in ce priveste motivul pentru care nu mai primim facturile acasa este altul. Sefii de la EON Gaz au vrut sa incheie un contract cu Posta pentru distribuirea acestor facturi. Numai ca admirabilii sefi ai EON Gaz doreau ca angajatii Postei sa faca acest lucru pe gratis. Da, ati citit bine: GRATIS. Ca doar nu aveau sa-si taie din profit si din primele grase, sefii de la EON. Doar e vreme de criza. Numai ca cei de la Posta le-au taiat avantul.
Astfel ca e mult mai simplu sa-si bata joc de noi. Cine suntem noi? Suntem partenerii lor de afaceri, pentru ca avem un contract cu ei. Daca noi nu platim la timp,achitam penalizari. daca ei isi bat joc de noi, OPC-ul lui Salavastru priveste in alta parte.
Se pare ca din primavara vor sa scumpeasca gazul. Iar noi trebuie sa acceptam noul tarif.

4 comentarii:

garzanti spunea...

Eu nu stiam de faptul nu s-au inteles cu cei de la Posta Romana, stiam doar ca au decalat datele de citire a contoarelor pe cvartale de locuinte pentru a-si folosi mai eficient angajatii, ceea ce mi se pare un lucru de bun simt.

Oricum fata de ce era inainte E-On mi se pare ca face eforturi pentru eficientizare. Spre exemplu acum sunt mai multe casierii, iti plati factura si la oficiile poste, la banci si am impresia ca si la PayPoint-uri. As astepta de la ei sa introduca notificari prin SMS si email pt factura, cu posibilitatea de a plati online cu cardul sau cu paypal (chiar si de pe telefonul mobil), de asemenea o aplicatie web gen WebShop de la Orange de unde sa imi pot gestiona consumul, tipul abonamentului, sa pot deschide ticket-uri daca sunt probleme.

Ieseanul suparat spunea...

@garzanti: eu vorbesc de trimiterea facturilor acasa nu de citirea contoarelor.

garzanti spunea...

@iesean suparat

pai da, daca au inceput sa le citeasca decalat fireste ca vor veni si mai tarziu

Leonard Relea spunea...

@ieseanul suparat: ai dreptate cu trimiterea facturilor.
Iti dau un link sa vezi cum se refac strazile din cartierul Ticau: cu pietris turnat in gropi, pe vreme de ploaie. Cat crezi ca va rezista acel pietris acolo? http://coliviacupapagali.blogspot.com/2009/02/deviza-citadin-muncim-nu-gandim.html