sâmbătă, 29 noiembrie 2008

A'nceput de ieri sa cada cate-o caramida-n strada

Centrul Iasului cade. Cade pur si simplu, pentru ca Primaria si-a bagat picioarele in cladirile de acolo. Pe Cuza Voda a cazut o bucata din fatada unei cladiri. Din fericire nu au fost victime. Cititi aici. Curcanii comunitari au intins-o repede de la fata locului si s-au ascuns prin boschetii de la Teatru. Troforul de Primarie o scalda, ca doar nu se ocupa el de asta. Madam Palaga de la Direcia in grija careia se afla cladirea respectiva vorbeste pitigaiat despre licitatii si studii care se vor face la Pastele Cailor. Cladirile de pe Cuza Voda sunt in ultimul stadiu de degradare. Beciurile de sub ele sunt pline cu apa si de la o zi la alta se pot surpa. Cu ceva ani in urma, un nenorocit de la DAFIS, membru in mandrul Partid al Moldovenilor lui Simirad cel Rosu la nas, spunea ca decat sa se aloce bani pentru renovarea acelor cladiri ar fi mult mai ieftin sa le darame. Dar cu siguranta ca intre timp au descoperit ca e mult mai ieftin sa le lase sa se darame singure. Iar cine are ghinionul sa primeasca o caramida in cap "sa fie sanatos".
Despre astfel de probleme am mai scris. Dar cum nu pot da spaga pentru rezolvarea lor, au ramas cum am discutat.

Atentie! Cad balcoanele!
Pentru carcotasi: alt balcon care abia se mai tine
Cabinete medicale - Clasa I risc seismic
Ruinele din spatele Primariei

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

incredibile mai sunt situatiile astea! s-au intamplat atatea lucruri de genul asta si NIMENI nu preia nici o initiativa. astia de la conducere ori sunt prosti, ori au ochelari de cal si nu vad decat banii pe care urmeaza sa-i bage in buzunar.

Adrian Manolache spunea...

La multi ani!
La multi ani Romania!

XXs spunea...

Chiar daca s-ar lua o initiativa ar s-ar cheltui mult mai multi bani decat ar trebui. De exemplu refugiul statiei de tramvai din Baza 3(Carrefour) - turnam beton sa fie drept refugiul, spargem betonul sa punem borduri noi, turnam beton la loc, spargem borduri si beton ca sa facem un plan inclinat pentru persoanele cu handicap locomotor. O treba foarte bine facuta de alfel:))

Anonim spunea...

E comfortabil sa stiu ca mai sunt si oameni care gandesc asa..