duminică, 5 octombrie 2008

Un Mustang abandonat in centrul Iasului

Parcare de manelist. Cum altfel as putea numi ceea ce se vede in imaginile de mai jos, surprinse astazi, in jurul orei 11,00 in intersectia cu sens giratoriu de la Filarmonica. Totusi, cred ca problema cea mai grava nu este ca un imbecil a lasat o masina in mijlocul drumului, ci faptul ca pana la pranz prin zona respetiva n-a trecut nici un echipaj de politie. Pentru ca daca ar fi trecut ar fi trebuit sa se sesizeze si sa anunte pe cei care fac tractari sa vina sa ridice "conserva" asta.


O alta explicatie ar fi ca politistii au trecut prin zona, dar i-a durut fix in cot de treaba asta. Ori le-o fi fost rusine sa se lege de manelistul care detine rabla asta. Din cate se vede nici macar nu are numar de inmatriculare pe fata. Cum naiba de circula asta prin Iasi? A, ma scuzati, am uitat. Politistii de la rutierea ii vaneaza pe iesenii care nu au centura de siguranta pusa. Ca atata au reusit sa invete din codul rutier. In rest.... pentru smecheri legile nu se aplica.

Si inca ceva, stiati ca la cateva sute de metri se afla sediul Politiei Comunitare. Ei si? Astia sunt lei-paralei doar cu babele si copiii.





3 comentarii:

Marius Bojor spunea...

l-am vazut si eu, are numar de America... e ciudat ca nu-l ridica nimeni

George Vintilă spunea...

masina este condusa de o tipa. Am mai vazut-o prin oras....

bog spunea...

subscriu ca martor, candva pe la orele dupa-amiezii. keep up the good work!